Drumul din Corona

70 78 3
                                    

M-am gândit că odată cu virusul, ar trebui să aduc și eu la viaţă o poveste din orașul Corona, California.

M-am gândit că odată cu virusul, ar trebui să aduc și eu la viaţă o poveste din orașul Corona, California

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A existat odată un drum cunoscut de majoritatea locanicilor ca Drumul fără sfârșit. Acum, după aproximativ 20 de ani, peisajul din Corona s-a schimbat, iar Drumul fără sfârșit nu mai e.
Acest drum era unul neiluminat, despre care oamenii spuneau că devine, evident, fară șfârșit, atunci cand se conducea pe timp de nopate. Constructorii drumului nu au mai fost văzuţi niciodată. Legenda a devenit atât de cunoscută încât oamenii refuzau să conducă pe acolo până și ziua.

Într-o noapte, un tânăr conducea pe acest drum, dar doar o distanţă scurtă, cu toate că avea sanzaţia că durase mai mult decât era normal. Speriat, s-a întors repede înapoi, pentru că dacă acesta continua, știa că nu o să se mai întoarcă niciodată, auzind și el legenda.
Persistenţa acestei legende a făcut ca poliţia să înceapă investigaţiile.
La capatul drumului era un viraj la stânga, foarte abrupt, fără balustrade. Dincolo de curbă era o vale adâncă, iar pe partea celalată era un alt drum, care privit din unghiul corect, mai ales pe timp de noapte, dădea impresia că virajul nu există și că se poate merge tot înainte.
După ce s-a investigat valea, zeci de mașini au fost găsite căzute, cu corpurile victimelor aflate în descompunere, încă prinse în scaunele mașinilor.

Utopic TopicWhere stories live. Discover now