Tu și zodiile

250 97 6
                                    

Aici o să poţi afla ce fel de creatură mitologică ești, în funcţie de zodia ta

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Aici o să poţi afla ce fel de creatură mitologică ești, în funcţie de zodia ta.

°Berbec:

Berbecii sunt agresivi, dominanți, puternici și mai ales încăpățânați, așa că nu este de mirare că animalul mitologic este unul fioros. Dacă te-ai născut în zodia berbec, creatura ta mitologică este vârcolacul.

°Taur:

Taurii au ce au cu coarnele și nu ne referim la cele puse când înșeli. Pentru că sunt încăpățânați, dar leneși și devotați, taurii au ca animal mitologic câinele Cerber. Acesta avea trei capete și păzea porțile iadului.

°Gemeni:

Gemenii sunt duplicitari, toată lumea știe asta, de aceea nu e de mirare că au o creatură mitologică care reflectă acest aspect al personalității lor. Nativii din zodia gemeni se transformă într-o creatură demonică, dublură malefică a unei persoane vii.

°Rac:

Racii sunt destul de dușmănoși și răzbunători, astfel că nu miră pe nimeni că mitologia le acordă locul unei vrăjitoare care fură suflete. Pentru că se dedică întru totul unei persoane, racii ar fi vrăjitoarea care fură sufletele celor vii pentru tărâmul de dincolo.

°Leu:

Leii sunt interesați de aspectul fizic plăcut, ușuratici și glumeți. Astfel, creatura lor mitologică este zâna aceea mică, cu aripi de libelulă, care șoptește vrăji de pădure în urechile îndrăgostiților care se adăpostesc de ploaie sub stejari.

°Fecioară:

Fecioarele sunt atât de critice cu toată lumea, încât adesea sunt luate drept morocănoase și stricători de chef. În mitologie, echivalentul nativului din zodia fecioară ar fi o harpie cu șerpi în loc de păr, care te împietrește de frică.

°Balanţă:

Balanțele iubesc natura și contemplarea ei, astfel încât nu este de mirare că au un omolog mitic atât de delicat și misterios. Creatura mitică potrivită pentru cei născuți în zodia balanței ar fi nimfele de peșteră, niște fecioare timide și magice, despre care lumea știe foarte puțin.

°Scorpion:

Scorpionii sunt senzuali și geloși, posesivi și pasionali. Scorpionii par să fie cel mai aproape de sirene. Înșelătoare și frumoase, dar răzbunătoare dacă le faci rău, sirenele vrăjesc pe toată lumea și încântă pe foarte puțini.

°Săgetător:

Săgetătorii sunt direcți, agili, plini de energie și curajoși. Creatura mitică potrivită firii lor aprige, dar binevoitoare sunt centaurii. Jumătate om, jumătate cal, centaurul iubește mișcarea în aer liber și are mulți prieteni, cu care se joacă prin pădure.

°Capricorn:

Capricornii sunt păsări rare: misterioși, magici dacă le intri în grații, fideli și obsedați de perfecțiune, mai ales dacă este vorba de o sarcină pe care o au de îndeplinit. Creatura lor mitologică este pasărea phoenix, cu aripi din pene de foc, care trăiește puțin dar intens și renaște din cenușa proprie.

°Vărsător:

Vărsătorii se raportează mult la alții și depind de imaginea lor în fața altor persoane. Pentru că sunt atât de dependenți de iubirea și prietenia celor din jur, ei se asemănă cu vampirii. Asemeni acestor creaturi străvechi, nativii zodiei se hrănesc cu seva vitală a celor din jurul lor.

°Peşti:

Peștii sunt destul de nevinovați și au o imagine pozitivă în horoscop, dar asta nu înseamnă că nu au și o latură întunecată. Creatura mitologică asemănătoare nativilor din zodia pești este sânziana, un fel de zână rea sau vrăjitoare a pădurii, care ademenește feciorii cu dansul ei și apoi le ia mințile cu vrăjile ei.

Utopic TopicМесто, где живут истории. Откройте их для себя