Ancient Ram

71 78 0
                                    

Patronul hotelului din Anglia, Ancient Ram, povestește că a dat nas în nas cu fantoma care bântuie clădirea. El spunea că într-o noapte a fost dat jos din pat de cineva sau ceva. Mâinile care l-au apucat, erau reci și păroase.
Fiica patronului afirma, de asemenea, că și ea a văzut creatura ciudată, semăna cu o pisică mare și neagră.
Am putea să ne gândim că era o strategie a patronului de a-și face reclamă la hotel, de a-și crește numărul celor cazați. Lucrurile însă nu stăteau chiar așa. Cei care și-au petrecut noaptea aici povesteau că au auzit sunete ciudate, ca și cum cineva ar fi bătut sau ar fi trântit ușile. Mai mult, turiștii spun că uneori se simte pe holuri un miros ciudat.
Cea mai înspăimântătoare cameră a hotelului este Bishop Room. Cei care au înnoptat aici spun că s-au trezit în aer, cu tot cu patul care levita și că vântul dărâma tablourile de pe pereți.

 Cei care au înnoptat aici spun că s-au trezit în aer, cu tot cu patul care levita și că vântul dărâma tablourile de pe pereți

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Utopic TopicWhere stories live. Discover now