Epilógus

1.9K 104 24
                                    

* 7 évvel később *
Leo

- Marcus! Ne szaladj előre! - szólok rá a fiamra. Nagyon izgatott, hiszen a szülinapjára megleptük őt egy Disneyland belépővel, ő meg majd kiugrott a bőréből.

- Kicsim, hallgass apádra, és gyere vissza hozzánk - kiált oda neki Nora is, aki mellettem lépked a bejárat felé egy babakocsit tolva.

Annyira jól áll neki az anyaság, hogy az hihetetlen!

Boldog ember vagyok mellette, ezt teljes szívből ki merem jelenteni.

A lánykérés után 2 évvel egybe is keltünk a házunk udvarán épített kis pagodában, amire persze a család és közeli barátaink hivatalosak voltak. Egy kisebb fogadás keretein belül ünnepeltük meg, hogy végre papíron is összetartozunk. Mindketten tudtuk, hogy a papír nélkül is teljes értékű család vagyunk, de ha már megkértem a szerelmem kezét, akkor megadom neki azt a napot, amire vágyott. Meg persze azt a lánybúcsút is.

Hogy anyámat is megemlítsem, igazából teljesen megváltozott. Amióta eljutott a fülébe az unokája híre, megpróbál nekünk mindenben segíteni. Mintha egy csettintésre kicserélték volna.

Nora eleinte nagyon szkeptikus volt a dologgal kapcsolatban, de azóta eltelt 7 év, és az anyám minden második hétvégén nálunk babázik. Azóta a mi viszonyunk is megváltozott. Elmondta, hogy mennyire sajnálja, hogy ellőtte az egyetlen esélyét, hogy egy igazán jó anya legyen, de biztosított róla, hogy ez az unokájával másképp lesz. És ebben a szavában azóta sem kételkedem, hiszen bizonyított. Nora-val is megbékélt. Ezzel nem azt mindom, hogy sülve-főve együtt vannak, de most már megvannak egy légtérben úgy, hogy nem szikrázik minden.

És Judy-val és Mike-kal mi történt azóta? Nagyon boldogok, mint mi. Egy gyönyörű kislány szülei. Allie, a mi keresztlányunk egyszerűen tüneményes. Már 2 évesen megigézi az embert a szépségével, akkor mi lesz majd felnőtt korában? Az biztos, ha olyan lesz, mint az anyukája, akkor összetört szíveket hagy majd maga után.

- Annyira ügyes gyerekek - nézek rá a másik két szemem fényére, Lena-ra és Kira-ra.

Amikor másfél éve kiderült, hogy az én Törpim ismét állapotos, nagyon megörültünk, hiszen Marcus mellé szerettünk volna még gyerekeket, ám az esküvő után már csak arra volt időnk, hogy vele foglalkozzunk és dolgozzunk. Nagyon sok munka szakadt mindkettőnk nyakába, miután a Moose and Hatch bejelentette a fúzióját a MoMo-val (Modern Modelling), ami egy másik nagy modellügynökség a városunkban, sőt országszerte ismert. Ezek után nem volt megállás. Minden este fáradtan estünk be az ágyba, és mire belekezdhettünk volna a babaprojektbe, már folyt a nyálunk. Ezért a terhesség híre bár hirtelen ért, de nagyon örültünk neki. Hát még amikor kiderült, hogy ikrek lesznek! Így hát összedugtuk a fejünket, és végre megadtuk Molly-nak, Judy-nak, Leah-nak és anyámnak azt az aranyos bejelentést, amire Marcus óta vártak.

- Szerencsénk van velük. Nyugodt babák - helyesel Nora, majd ad egy puszi a számra. Ha visszagondolunk, hogy a mi kis fiunk mennyire hisztis baba volt, akkor ez a két gyerek megváltás nekünk.

Közben Marcus is visszatér a felfedező hadjáratáról, és izgatottan meséli, hogy a kapun túl Mickey és a többi Disney-hős vár ránk.

- Tudom, hogy izgatott vagy, Macikám, de maradj mellettünk, mert nagyon sok ember van itt, nem szeretnénk szem elől téveszteni - magyarázza Nora a fiunknak, aki értelmesen bólintva adja a tudtunkra, hogy megértette a helyzet súlyosságát. De attól még a 2 lépes távolságot megtartja. Makacs, mint az anyja.

- Sosem értettem, mivel hatsz rá. Még vissza sem feleselt! - súgom a fülébe, ő meg kuncog édesen.

- Tudod, Nagyfiú, megfenyegettem, hogy ha nem hallgat ránk, akkor egész nap csúnya szavakat fogok használni, ezzel beégetve őt. Gondoltad volna, hogy egy gyerek már ebben a korban tudja, mit jelent a beégetni szó? - néz rám meglepődve, mire én elnevetem magam.

- Nem csodálkozom, az apja sármját és az anyja eszét örökölte. No meg a szókincsét - utalok arra, hogy a gyerekünk is előszeretettel használja a hülye szót, amikor nem vagyunk a közelben.

- Addig, amíg nem nekünk mondja vagy más közeli családtagunkra és barátunkra, addig semmi problémám a dologgal. És őszintén, ennél csúnyább szót is hall nap mint nap - vonja meg a vállát, majd behajol a babakocsiba, hogy megigazítsa Kira sapkáját.

- Ez igaz. Szerencse, hogy van benne egy ilyen szűrőberendezés, egy filter, ami kiszűri az ilyen szavakat, mielőtt eljutna a tudatáig - cukkolom őt, mert tudom, hogy nem szereti, ha ezt a gyenge pontját feszegetem.

- Ha-ha, nagyon vicces, Mr. Ross. Megmondtam nektek annó, hogy én leszek az elrettentő példája a gyerekeimnek - forgatja meg a szemeit, majd folytatja. - Nem is értem, ha ilyen rémes szám van, miért vettél el feleségül? - néz rám szúrós szemekkel, mire a kezét megfogva megállítom.

- Mert te vagy az életem szerelme.

Vége

Hát, gyermekeim, ezt is megértük, hogy a befejezésektől félő ember a második Wattpadon fellelhető sztoriját is befejezte! Köszönöm nektek a rengeteg támogatást, szép szót meg persze a csillagokat! ♥️ Nélkületek nem ment volna mindez. Habár Nora és Leo története itt véget ér, nem jelenti azt, hogy eltűnök innen! A következő művem március 16-dikán debütál Lehullott falevél címmel, aminek a témája egy picit fájdalmasabb lesz, de attól még tervezek bele izgalmakat. 😉

Xo. B♥️

Íme egy kis sneak peak aLehullott falevél témájáról:

Íme egy kis sneak peak aLehullott falevél témájáról:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mágneses vonzalom ✔️Where stories live. Discover now