8

1.4K 79 2
                                    

Éppen a vécécsészében kiadott reggelimet bámulom. Hmm, guszta!

A terhesség egyik hátulütője a reggeli rosszullét, ami egész nap tart. De most tényleg, ha 0-24-ben hányingered van, és többet térdelsz a vécé előtt, mint ülsz rajta egy nap, akkor mégis hogy a picsába nevezhetik reggeli rosszullétnek?

- Gyere, Törpi, segítek felállni - simogatja meg a hátamat Leo.

- Menj ki, kérlek! Nem szeretem, hogy így látsz engem - próbálok hátranyúlni, és ellökni a kezét. Nem az, hogy nem szeretem, de most eléggé irritál.

- Még nem fogadtuk meg hivatalosan a jóban-rosszban dolgot, de én mégis kitartok emellett - mondja kedvesen, de továbbra sem veszi le a kezét rólam.

- Meg fogsz utálni! Undorító dolog így látni bárkit is. Mint valami rossz másnapos - morgok a fejemmel a vécékagylóban, mert még érkezik egy adag.

Igen, tényleg kikívánkozott belőlem a múltheti kaja is. Szörnyen utálok hányni!

Leo keze végre eltűnt a hátamról, helyette a hajamat fogta, hogy le ne hányjam. Annyira édes!

Már a kocsiban ülünk. Természetesen Leo vezet, hiába akadékoskodtam majd 10 percet, hogy engedjen vezetni, nem hatotta meg a dolog. Anyósülésre kényszerültem. Már megint.

De legalább azt hallgatunk, amit én szeretnék, ugyanis a terhes agyam rákattant az Aerosmith I don't want to miss a thing-jére, és már tegnap estétől csak ezt hallgattatom Leo-val. Mondhatom, mennyire örül neki, hogy megint ezt kell hallgatnia.

- Most még Justin Bieber-t is szívesebben hallgatnék, mint ezt a depressziós borzadályt - morogja a bajsza alatt az én egyetlenem.

Hirtelen és fénysebességet megszégyenítő gyorsasággal fordítom a fejemet az irányába. Nem, nem kedvesen nézek rá.

- Te vagy a borzadály - jelentem ki, majd ismét az útra terelődik a figyelmem.

Persze csak a szokásos reakciót kapom, mint amikor durcás vagyok: kiröhög. Na tessék! Sosem vesz komolyan, főleg most, hogy terhes vagyok. Mindent a hormonokra fog. Nem nekem kéne mindenért őket okolnom? Ez így nem fer.

Nemsokára meg is érkezünk a privát klinikához. Amikor először lefeküdtünk, tudtam, hogy kelleni fog nőgyógyász, és mivel a fizetés is jó, a legjobbat szerettem volna magamnak. Ezért felkerestem Dr. Stevens-et, akinek a városban a legjobbra értékelt nőgyógyászati praxisa van, és szerencsémre kaptam is időpontot.

A legelső nagyon kellemetlen vizsgálat volt, de a doktornő megnyugtatott, hogy a következő tűrhetőbb lesz. Még fogamzásgátlót is felírt, de amint kifogytam belőle, abba is hagytam a szedését. Igen, talán ez volt az oka, hogy bekaptam a legyet. Na meg az az este...

*Másfél hónappal ezelőtt*

- Nem, Nora, most azonnal kicsíped magad, és elmegyünk együtt abba a bárba - jelenti ki a legjobb barátnőm határozottan. A Keys-ről beszél, egy újonnan nyílt bárról az utca végén. - Ne kelljen rádadnom a ruhát!

- Judyboo, semmi kedvem ehhez - hisztizek neki.

- Annyira eltunyultatok Leo-val, hogy szomorú nézni. Gyerünk, duplarandi most!

Sóhajtva mászok a szekrényem elé. Nem tudom, mit vegyek fel, hiszen ilyen alkalmakra nem sok göncöm van. Azonban majd kiszúrja a szememet egy bordó színű, farmer anyagú miniszoknya. Ez megfelel. Emellé előszedek egy tapadós és mélyen dekoltált fekete blúzot.
Gyorsan magamra kapok, majd Judy elé állok.

- Hű, ki ez a szexi asszonyállat, és mit csinált az én lusta barátnőmmel? - mér végig úgy, hogy már kezdem kényelmetlenül érezni magam.

- Ha nem lenne Mike, most megkérdőjelezném a szexualitásodat.

- Sosem tagadtam,hogy szexinek tartalak - mondja kacsintva, ami röhögést vált ki belőlem.

- Gyere, menjünk, a fiúk már várnak ránk.

Le is battyogunk a lépcsőn, majd a kényelmetlen magassarkúinkba lépve kilépünk a házból. Judy mondta, hogy anya pont akkor lépett le, amikor ő érkezett, így nem kellett senkitől elköszönjek.

A két pasi a kapu előtt beszélget, amikor mi ketten odalibbenünk hozzájuk.

- Na végre, azt hittem, átvedlettek pizsibe, és inkább csajos estet tartotok - mondja Mike türelmetlenül. Hmm, nem is lett volna olyan rossz ötlet.

Leo nem szólal meg, csak lassan végigmér. Mintha egy ragadozó lenne. Szemeivel szinte felfal. Szerintem tetszik, hogy kiraktam a hosszúnak mondható lábaimat.

- Gyönyörű vagy, Törpi - mondja, én pedig belepirulok a dícséretébe.

- Látod, te mamlasz, ő megdícséri Nora-t, te miért nem dícsérted meg az outfit-emet? - hőbörög Judy a vőlegényének.

- Drágám, ha nem is mondom, akkor is te vagy a legszebb nő az egész világon, akár szexi ruhában virítasz, akár csöves szerkóban - ad egy puszit az arcára, amitől Judy kivirul.

- Akkor kezdődjön az este - jelentem ki tettetett lelkesedéssel.

*Visszaemlékezés vége*

És a többit már kitalálhattátok. Részegek voltunk, és felelőtlenek. Ha kiírattam volna a következő havi fogamzásgátlót, akkor most nem itt lennénk.

- Gyere, Törpi, megérkeztünk - nyit nekem ajtót a gyermekem apja.

Kiszállok a kocsiból, és sóhajtva nézek az épületre.

Na most ugrik a majom a vízbe...

Mágneses vonzalom ✔️Where stories live. Discover now