18 - Leckék

171 12 3
                                    

Beka lassan nyitogatta a pilláit az ablakon beszűrődő napfényre. Fel akart kelni, hogy kimehessen a mosdóba, mint minden reggel, ám a derekát szorító kéz nem hagyta. Erwin halkan szuszogva aludt mellette, mindig rendezett haja most kócosan, rendezetlenül állt a fején, arcvonásai kisimultak voltak. A lány mosolyogva figyelte párját, apró csókokat hintett párja arcára, míg az nyitogatni kezdte a szemeit.

- Jó reggelt. - adott egy apró csókot a parancsnok a kisebb ajkaira.

- Jó reggelt. Engedj el, hogy elmehessek a mosdóba.

- Menj csak. - vette le róla nagy mancsát a másik, így a kisebb kibattyoghatott a fürdőszobába.

Mire visszaért, Erwin már teljes egyenruhában díszelgett. Amint meglátta párját mosollyal az arcain húzta magához egy szoros, mély ölelésre, puszikat adva annak fejére, aki belebújt az érintésébe. Pár perc után a lány felnézett az égszinkék szemekbe.

- Menjünk enni. Éhes vagyok.

- Menjünk Kistigris. Csak utánad. - tessékelte ki az irodából a kisebbet.

Mikor leértek, a kantin tömve volt. Mindenki jókedvűen beszélgetett, vagy épp az étellel szórakozott – utóbbit a Sasha – Connie páros művelte előszeretettel. Asztaluknál a szokásos csapat várta őket Hanji és a gerlepár személyében. Elfoglalták a helyüket. Meglepve tapasztalták, hogy sem a vörös lány, sem a hadnagy csapata, de még az idősebb Frey sem volt jelen. Mindketten elfoglalták a helyüket, szemöldök ráncolva néztek körbe.

- Hát a többiek?

- Dannyt akkor keltettem, amikor bementem hozzá ma reggel, úgyhogy még készülődik. A többieket meg nem tudom. – adott választ barátnője kérdésére az idősebb.

Hanji mindkét párt megmosolyogta. Tagadhatatlan volt, hogy diszkrétek voltak, nem dörgölték a többiek orra alá a boldogságukat. Folyamatosan rajtakapta Rivaille – t, hogy lopott pillantásokat vet kedvese felé, az acél íriszekben csillanó szerelem láttán alig tudta elnyomni magában, mit is szeretne csinálni.

- Beka... Lenne hozzád egy kérdésem. Drága Erwinünk odakint elkotyogta, hogy várandós vagy. Először is gratulálok, kíváncsi vagyok, hogy kisfiú lesz – e vagy kislány. Másodszor. Figyelemmel követhetném ezt az időszakot? Úgy értem... Szeretnélek megvizsgálni.

- Amennyiben Erwin is beleegyezik, felőlem mehet. De a gyereket nem piszkálhatod. - Jelentette ki a fiatal lány, de a párja közbevágott.

- Ki van zárva, hogy a Kistigrist kísérleti nyúlnak használd. Nem engedem.

-Erwin. Bízom Hanjiban, tudom, hogy nem fog bántani. Kérlek. Te nem vagy kíváncsi arra, hogy a fiunk, vagy lányunk váltó lesz - e, mint az anyja? - Nézett rá Beka nagy, csillogó szemekkel, hiszen tudta, hogy párja nemtud ellenállni ennek. Amaz sóhajtott.

- Rendben. De Hanji, ha valami baja lesz, nagy következményei lesznek. Tudod, hogy barátomként szeretlek és tisztellek, de egy bizonyos határt nem léphetsz át.

- Ezt kár is megvizsgálni, biztosan az lesz. Vagy legalábbis nagy esély van rá. Emlékszel, amikor odakint megsérültél és jobbnak láttam, ha adok vért? - kérdezte az idősebb a csészéje felett bámulva rá.

- Amikor az a rendellenes leharapa a bal lábam, a bal karommal? Ironikus. - Nézett párjára, akinek akármennyire is könyörgött, nem volt hajlandó elfogadni a segítséget.

A lányok szeme sarkában akkor tűnt fel az idősebb Frey, maga előtt Erennel. Az arcuk még kótyagos volt, ennek ellenére nem tűntek annyira fáradtnak.

Heichou Őrangyalai 2., feat. Beka123X (Szünetel)Where stories live. Discover now