9 - Jól sikerült terv

156 10 0
                                    

A fiatal lány a folyosókat szelte. Barna haja bal vállára omlott, egy mély kivágású felsőt, és egy szűk, combközépig érő nadrágot viselt, amiben látszódott karcsú alakja. Magában átkozta Nettát, amiért rábeszélte a fogadásra, amit el is vesztett, ezért kellett most az idősebb cuccaiból válogatnia. De persze nem sokból választhatott, mivel a lány direkt a legkihívóbb ruháit kereste elő neki. "Egyszer még megfojtom ezért." -mérgelődött, majd kopogásra emelte a kezét a parancsnok irodája előtt.

Mikor megkapta az engedélyt egyből benyitott. A rangos az asztalánál ült, megsárgult szélű papírokat töltögetett komor arccal koncentrálva, ám amint a lányra emelte tekintetét, az egyébként komor arc egyből átváltott döbbentbe. Ráncolt szemöldökkel vizslatta a lányt, akinek a torkára forrt a szó. Szemei elidőztek a lány combjain, karcsú derekán, valamint piros arcán. Beka kényelmetlenül érezte magát, ami látszott is rajta, vörös fejét oldalra fordította, zöld szemeivel a szekrény lábát nézte, azzal a reménnyel, hogy minél előbb kámforrá válik. Ujjai idegesen babráltak lila hosszú ujjú felsője aljával.

-Hát te meg hogy nézel ki?- szólalt meg végül az idősebb, még mindig erősen szuggerálva.

-Fogadtunk Nettával és vesztettem. A fogadás feltétele volt, hogy ilyen göncökben kell ma, egész nap masíroznom. Ennyire rossz? -nézett végig magán kételkedve. Mindig utálta azokat a ruhákat, amik nem takarnak semmit a kényes részeken, és ez pont olyan volt. A V-alakú kivágás majdnem annyira mély volt, mint a városban néhol elszórt bordélyüzletben dolgozó nőknek, ami a kisebbet nagyon irritálta. Kezével takarta azt, amit a parancsnok némán követett. Mikor észbe kapott, megköszörülte a torkát.

-Egyáltalán nem.-kelt fel az asztaltól Erwin, majd az alacsonyabb elé lépett. - Igazából nagyon is jól áll ez a ruha. Miért nem hordasz ilyeneket?

-Nem igazán az én stílusom. Nem szeretem mutogatni magam. -húzta el a száját. -Magának is csak azért mutattam meg, mert a fogadás része volt. Amint visszaenged a szobámba leveszem.

-Nem foglak visszaengedni. -mondta komolyan a férfi, egyre közelebb érve a lányhoz.

-Miért ne...-kérdezett volna a lány, de a rangosabb még idő előtt ajkaira hajolt.

Beka döbbenten állt az ajtóban, karjai ernyedten lógtak törzse mellett. Sokkoltan meredt a csukott szemű parancsnokra, aki lágyan tapadt az ajkaira. Megdöbbentette felettese kirohanása, igazából mindenre számított, csak erre nem. Erwin igyekezett elnyújtani a csókot, de mivel a lány nem viszonozta, így nehéz dolga volt. Beka érezte ahogy az arca még vörösebb lett. Furcsa kellemességet váltott ki belőle a férfi közelsége, maga sem tudta miért, de mikor megérezte, hogy felettese lágyan cirógatni kezdi vékony, ruha fedte karját, lehunyta a szemét, és óvatosan viszonozta is a csókot, annak legnagyobb örömére.

Lágyan, finoman kezdték, de minél tovább folytatták, annál inkább elharapóztak az indulatok. Pár perc múlva már az ágyon folytatták a dolgokat, a lány a párnák közt, a másik felette. A shifterlány felvezette kezeit a másik vállán, átölelte annak nyakát, majd ujjaival annak szőke, selymes hajába túrt, mire az csak felhördült, és még vadabbul kezdte ostromolni a lány ajkait. Végigsimított az alatta fekvő fehér hasán, és nyakát kezdte támadni. Erősen szívta, aminek meg is lett az eredménye, a lila foltok vészesen gyűltek. A lány átadta magát a töménytelen élvezetnek, amit a másik adott neki. Maga sem tudta, miért csinálja vele a parancsnoka ezeket, talán egyszerű fellángolás volt, talán csak elkapta a hév, mikor meglátta.

Eszébe jutott az, amit hallott, mikor Petra és Hanji pletykálkodtak egymásnak az egyik szobában, nyitott ajtónál. A férfiben boldog gondolatok kavarogtak, miközben végignyalt a fiatalabb hasán, az egyik hegén. Régóta benne volt már ez az érzés, és hihetetlenül örült, hogy most végre kettesben lehet a lánnyal, aki látszólag viszonozza is az érzéseit. Jól tudta, hogy ebben Nettának is benne van a keze, hiszen ha a fogadás nincs, lehet ezután is csak esténként ábrándozhatott volna ehhez hasonló pillanatokról a lánnyal. Az alacsonyabb ruhái a férfi türelmetlenségének hála már gyűrötten hevertek a szoba valamelyik sarkában, a másik ruháival együtt.

Heichou Őrangyalai 2., feat. Beka123X (Szünetel)Where stories live. Discover now