Hoofdstuk 61

603 14 8
                                    

NIALL

'Dus als ik het goed begrijp je hebt nog niet geantwoord op de berichtjes van Claire en jij hoopt dat alles nog goed zal komen?' vraagt Liam sarcastisch. 'Niall, je had meteen alles moeten uitleggen. Ze weet waarschijnlijk al de antwoorden op haar vragen, maar ze denkt waarschijnlijk ook dat het voor u gedaan is en dat ze het niet waard is om ervoor te vechten. Je moet haar bellen, of nee beter, je moet naar haar huis gaan,' zegt hij gefrustreerd.

Ik weet dat het laf is om haar niets te sturen, maar ik wist niet goed wat te zeggen en was ook bang om iets doms te zeggen. Om eerlijk te zijn, ik weet ook niet echt wat ik wil. Het is voor mij duidelijk dat er iets gaande is tussen Harry en Claire; ze lagen samen in bed en ze hebben gezoend. Je kunt dus zeggen dat zij mij eerst heeft bedrogen, maar goed ik ga nu niet kinderachtig doen. Het feit is namelijk dat ik haar nu heb bedrogen en zij nu een reden heeft om het gedaan te maken met mij doet me flippen. Ik wil haar niet kwijt besef ik. Ik wil gewoon dat het we het kunnen uitpraten, alles uitpraten; van Harry tot Céleste. Het doet me denken aan het lied van Passenger "Let her go". Ik ben haar namelijk kwijt en pas nu besef hoe graag ik haar zie. Begrijp me niet verkeerd, ik heb haar altijd graag gezien, maar nu kan ik niet zonder haar. Ik heb haar nodig.

'Ik denk dat hij gelijk heeft. Je moet bij haar langs gaan, niet bellen of berichtjessturen, want daarvoor is het al veel te laat, maar bij haar persoonlijk langsgaan,' zegt Louis wanneer hij uit de keuken komt met een zak chips in zijn handen.

'Jij moet spreken. Jij hebt het zelf ook verpest bij El. Heb jij al met haar gepraat? Wat is er eigenlijk gebeurd tussen jij en Danielle?' vraagt Liam aan hem. Opgelucht blaas ik uit wetend dat ze zich niet meer op mij focussen.

'Ik zal beginnen met te zeggen dat Danielle en ik geen seks hebben gehad. We hebben gekust maar niets meer. We hebben wel in één bed liggen slapen, maar er is niets meer gebeurd dan een zoenpartij. Ik ben meteen naar El geweest om het uit te praten, maar ze zei meteen dat het gedaan is tussen ons. Voor heel dat gedoe ging het al niet goed met ons. We maakten constant ruzie en het was net alsof er niets veranderd was met onze vorige relatie. De redenen waarom het gedaan was tussen ons waren er nog steeds. Dit was de druppel voor haar. Het is misschien vreemd om te zeggen, maar eigenlijk ben ik blij dat dit is gebeurd,' zegt Louis zuchtend. Je ziet een last van zijn schouders wegvallen.

'Was ze boos? Zullen jullie nog vrienden blijven?' vraag ik.

'Ze was boos dat het ik haar had bedrogen, maar ze apprecieerde wel dat ik meteen eerlijk ben geweest. Ze wist al wat ik had gedaan, maar dat wist ik niet, dus ze was wel opgelucht dat ik het als "eerste" aan haar wou vertellen. Ze vond het respectvol,' zegt Louis.

'Zie, als je het meteen aan Claire had verteld of toch tenminste haar meteen had gestuurd, dan ging het nog goed komen, maar nee, meneer is te laf. Waarom Niall? Waarom heb je haar genegeerd? Waarom antwoordde je niet op haar berichten?' vraagt Liam gefrustreerd. Waarom heb ik het gevoel dat hij mijn moeder is? Waarom bemoeit hij zich zo met mijn zaken? Waarom zijn er hier zoveel waaromvragen?

'Ik weet het niet, Liam, ik weet het niet. Eerst was ik bang omdat ik niet goed wist wat te zeggen. Ik ging domme dingen zeggen en ging het erger maken. Dat heb ik echter al gedaan door haar te negeren. Ik wil haar niet kwijt Liam. Ik weet niet wat te doen zonder haar,' zeg ik terwijl ik enkele tranen over mijn wangen voel rollen. Liam en Louis kijken met medelijdend aan.

'Dan zit er maar één ding op. Je gaat nu naar haar en vertel haar alles en je praat het uit. NU!' zegt Liam. 'Wij zullen je zelfs naar haar toe brengen. Kom, maak je klaar, Louis jij ook. We vertrekken nu.'

Liam neemt zijn autosleutel en we doen allemaal onze jassen aan. Al snel komen we aan bij Claire. Het is al 18:30 dus ze zal sowieso thuis zijn. Ik loop naar het gebouw terwijl Louis en Liam in de auto blijven. Ik bel aan en wacht. Wanneer er na enkele minuten niets gebeurt, bel ik opnieuw aan. Er gebeurt echter nog steeds niets. Ze zal niet thuis zijn. Ik draai me om en loop terug naar de auto.

De zoon van Harry Styles  {NL} VOLTOOIDDonde viven las historias. Descúbrelo ahora