Hoofdstuk 47

575 16 15
                                    

HARRY

Ik word wakker met Fleur op mijn borst liggend. Ik kijk naar haar gezicht. Ze ziet er zo vredevol uit. Gisteren was echt een succes. We zijn dicht bij elkaar gegroeid. In het begin was het nog braafjes en giechelen bij een plotse aanraking, maar nu is het ok. Ik bedoel, ik word wakker met Fleur in mijn armen en onze benen in elkaar gewikkeld. Ze snurkt trouwens heel zachtjes. Het maakt haar nog zo schattig. Het is een tijd geleden dat ik gelukkig ben wakker geworden. We hebben zelfs nog geen seks gehad en dat betekent veel voor mij. Meestal spring ik veel te snel, als je begrijpt wat ik bedoel. Bij Fleur echter wil ik het traag en perfect doen. Ze verdient het. Ze had iets gezegd over haar jeugd dat het vrij moeilijk was.

Ze stond vaak onder veel druk met dat haar ouders een eigen bedrijf hadden en ze hoopten dat Fleur, als enig kind, het bedrijf ging overnemen, maar Fleur heeft nooit interesse getoond voor het bedrijf. Ze wou fotografe worden, maar haar ouders wouden dat niet. In het geheim heeft ze lessen gevolgd om fotografe te worden. Haar ouders kwamen erachter en waren heel boos. Fleur toonde dan haar foto's en ze zagen dat ze talent had. Ze hadden dan hun toestemming gegeven. Het bedrijf werd overgenomen door haar neef. Zo bleef het nog in de familie.

Fleur begint te bewegen en na enig tijd gaan haar ogen knipperend open. 'Goeiemorgen,' zeg ik fluisterend. 'Hi,' zegt ze met een schorre stem, maar damn wat een sexy ochtendstem is dat. Ze gaat met haar vingers mijn tattoos traceren. Op dit moment kijkt ze naar mijn vlinder op mijn borst. 'Vind je het mooi?' vraag ik. 'Hmm,' antwoordt ze. Ze geeft er een kus op, kijkt dan onschuldig naar mij en lacht dan. Ik lach mee. Ik kan niet geloven dat paar dagen geleden we elkaar iets konden aandoen en zie ons nu liggen.

'Kan beter naar huis gaan. Ik moet binnen paar uur op mijn werk zijn en ik moet me nog douchen en mijn materiaal ophalen en omkleden en eten-,' ratelt ze maar door, maar ik stop haar door mijn hand op haar mond te brengen. Haar ogen gaan wijd open, maar meteen gaan ze naar hun normale groot, wat eigenlijk nog steeds best groot is. Ze heeft inderdaad grote ogen en dat doet me steeds denken aan een bambi.

'Shht, douch hier en ik zorg voor een ontbijt. Ik breng je dan naar je huis en daar kun je je klaarmaken en alles ophalen en dan breng ik je naar je werk, goed?' stel ik voor. Ze glimlacht en knikt. 'Goed.' Ze staat recht en loopt naar de badkamer. Ze sluit de deur achter haar.

Zo zou ik dus elke dag mijn dag willen starten; Fleur in mijn armen, samen ontbijten en dan breng ik haar naar haar werk en haal ze terug op. Of toch als ik vrij heb. Ik wil haar vragen om mijn vriendin te zijn, maar ik durf het niet. Wat als ze mij uitlacht? Wat als ik niet goed genoeg ben voor haar? Nee, ik kan het niet vragen, het is te vroeg. Paar dagen geleden haatten we elkaar en nu zou ik haar vragen om mijn vriendin te worden, maar ik wil het zo graag. Ik voel dingen voor haar dat ik nog niet heb gevoeld. Wel, als ik heel eerlijk moet zijn, ik heb het een soort van al gevoeld voor Claire. Fleur is de tweede.

Ik schud de gedachten weg en bel roomservice. Ik bestel een luxe, romantisch ontbijt. Ik kleed me ondertussen aan en ruim een beetje op. Ik zal me wel douchen als ik terugkeer van Fleur. Als ik bijna klaar ben klop er iemand op de deur. 'Roomservice,' roept een mannenstem vanachter de deur. Ik doe meteen open en laat hem binnen met het karretje.

'Alstublieft, meneer Styles, jouw ontbijt,' zegt hij plechtig.

'Will, noem me toch gewoon Harry. We kennen elkaar, stop met zo serieus te zijn,' zeg ik lachend. Het is zo, ik kom hier vaak en daardoor ken ik hem. We zijn een soort van vrienden geworden, maar omdat het hier zodanig chic en klassevol is, moet hij zo plechtig zijn. Ik haat het. Ik wil kunnen praten met hem als een vriend. Ik zie hem al zo weinig.

'Sorry, me- Harry,' zegt hij. 'Smakelijk nog,' zegt hij knipogend omdat hij weet dat hier een vrouw is. Ik bedank hem en geef hem zijn fooi, die hij na lang tegenspreken dan toch aanvaardt. Kort nadat de deur sluit, komt Fleur uit de badkamer helemaal gewassen.

De zoon van Harry Styles  {NL} VOLTOOIDWhere stories live. Discover now