Hoofdstuk 12

922 23 0
                                    

CLAIRE

Vandaag ga ik mama vertellen dat Silas mee komt. Hopelijk doet ze er niet te moeilijk om. Sam zijn appartement  is zeer groot en Silas kan ook op mijn kamer slapen als het nodig is. Ik sta op omdat ik Merlijn hoor huilen.

"Hallo mannetje, hebt je honger?" Ik ga zitten in de bank en geef hem de borst. Na zijn boertje neem ik hem mee naar mijn bed en leg hem op mijn borst. Hij blijft rustig liggen en valt zelfs in slaap. Ik zie hem zo graag. Ik alles voor hem doen, alles. Niemand, maar dan ook niemand zal hem ooit afpakken van mij. Het valt me wel op dat hij de kuiltjes en zijn groene ogen van zijn vader heeft. Ik heb het nog niet gezegd aan mama. Geen flauw idee hoe ze zou reageren, maar ik denk niet al te goed. Telkens als ik naar Merlijn kijk dan zie ik stiekem Harry. Ik had gehoopt dat hij meer op mij zou lijken, maar nu zie ik enkel Harry, wat me enorm frustreert.

"Claire, wakker worden." Mama maakt me wakker en ik zie dat Merlijn nog op mij ligt, ik ben moe en ben blijkbaar terug in slaap gevallen. Hij lacht als ik naar hem kijk. Daar zijn de kuiltjes. Ik ga van mijn bed en leg hem in de wieg in de woonkamer die mama gisteren heeft gekocht. Het werd lastig om telkens naar boven te gaan en dan terug naar beneden en weet terug naar boven en... Je snap me wel.

"Hey, mama ik moe je iets zeggen.", begin ik. "Wat? Dat Silas meegaat?" Wtf? Hoe weet zij dat?

"Hoe weet jij dat?" "Sara zei me dat jullie samen zijn, dus ik ging ervan uit. Het is oké. Ik heb zelfs al gebeld naar Sam of hij een extra kamer heeft."

"Oh, maar dat is niet nodig hij kan in mijn -" "Waag het niet om te zeggen 'mijn kamer'."

"Nee, ik bedoelde... euhm. Oeps, ik ben het vergeten, laat maar. Heeft hij nu een extra kamer?" Mama schudt met haar hoofd en begint te lachen.

"Jaja, vergeten. En ja, hij heeft een extra kamer."

"Het is misschien een goed idee om te beginnen te kijken wat je gaat meenemen naar Brooklyn en wat je hier laat of misschien kun je dingen verkopen om wat extra geld te hebben.", zegt mijn mama na het ontbijt.

"Hmm, goed idee. Ik zal dat vandaag doen, dan heb ik iets te doen. Heb je eigenlijk nog veel werk met je winkel?"

"Het werk vermindert, maar er is nog genoeg om te doen. De verbouwing gaan goed vooruit zegt Sam en aan de foto's te zien klopt dat. Voor het feest is ook bijna alles in orde. En Oh. My. God. Je raadt nooit wie ik heb kunnen regelen om daar dan te zingen. De enige echte Selah Sue!" Wij zijn beiden een enorme fan van haar. We weten, ze is niet de grootste artieste om zo te beginnen flippen, maar we houden van haar stem, haar stijl, haar persoonlijkheid. We houden van Selah Sue.

"Wat? Meen je dat? Zij gaat dus tijdens jouw feest zingen?" "Jup. Ik vroeg zo aan Sam van: "Weet jij een goede artieste die kan zingen, die past in de winkel?" En hij zei dat zij een vaste klant is bij Uhuru Design. Ik was mega enthousiast. Hij ging het aan haar vragen omdat ze de dag daarna toevallig ging langskomen. Ze keek naar de kleren op de site en hield van de stijl. Ze zei toen dat ze dat met plezier wou doen." We beginnen te gillen.

"Dat verdient om haar album nog eens af te spelen!"

I was never really into music, 'til I was about nine years old
Now I can't control myself from groovin'
It is time for me to show

'Cause today
Oh, I'll show ya
I'll blow ya mind
Oh
Let's hear the vibe go crazy
The vibe go crazy

I was always on the run I tell ya, it was not an easy road
But now I'm ready to bring joy and fire
The best things in life, for sure
'Cause I do know what it's like to feel sad all the time
But you see, wicked vibes bring that joy in your life

De zoon van Harry Styles  {NL} VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu