Hoofdstuk 29

879 21 0
                                    

SILAS (smut in het begin!!!)

Ik word wakker door de wekker. Normaal gezien ga ik meteen in douche, maar nu wil ik genieten dat ik terug thuis ben met de vrouw van mijn leven naast mij.

'Silas, de wekker is gegaan. Moet je niet in douche?' vraagt Claire met een schorre stem.

'Nop,' zeg ik, 'ik moet hier blijven, bij jou.' Ik kruip dichter bij haar en sla mijn armen om haar. Ik hou haar stevig vast. Ik geef haar een kus op haar voorhoofd

'Maar eentje?' vraagt ze giechelend ik heb haar lach zo gemist.

Ik plaats me boven haar en kijk in haar ogen. Ze is zo mooi. Hoe kon ik ook maar denken om haar te verlaten? Waarom kon ik haar niet vertrouwen? En ze vergaf het me? Ik was van plan om haar relatie tussen Harry en zij te verpesten, zelfs tussen Harry en zijn eigen zoon. Ik geloofde een stomme foto en niet zij. Ik verdien haar niet. Ze is te perfect voor mij. Waarom ziet ze dat niet, waarom ziet ze mijn fouten niet? Wat ziet ze in mij? Nee, komaan, Silas. Heb wat meer zelfvertrouwen. Ze vergaf het je. Ze wil je nog steeds. Toon haar dat ze de juiste beslissing heeft gemaakt.

'Silas? Is alles oké?' vraagt ze. Ik besef nu pas dat ik haar ten hele tijd aan het staren ben.

'Ja, alles is oké,' zeg ik terwijl ik haar een glimlach geef. Ik kus haar meteen zodat ze geen vragen kan stellen over waaraan ik aan dacht. Ik heb haar nodig.

Ik kus haar zo liefdevol mogelijk. De kus bevat al mijn liefde voor haar, wat enorm veel is. Ze kust me meteen terug. Ze slaat haar armen om mijn nek en trekt me dichter waarop ik kreun. Ik breng één hand naar haar middel en mijn ander naar haar nek. Ze bijt op mijn onderlip en ik open mijn mond die met plezier haar tong verwelkomt. Onze tongen vechten voor dominantie en de mijne wint, alweer.

Ze brengt haar handen in mijn haren en trekt er lichtjes aan. Ze weet hoe graag ik dat heb. Ik breek de zoen en ga naar haar nek. Ik kus net onder haar oor en meteen krijgt ze kippenvel. Ik weet dat dit haar plekje is. Ik bijt er lichtjes op waarvan ik gekreun krijg van haar. Ik zuig en maak er zeker van dat ze een mooie zuigzoen krijgt die er paar dagen te zien is. Ik ga terug naar haar lippen. Onze zoen gaat verder, passioneler en dieper.

Net als ik heeft ze steeds meer lust. Lust om samen te zijn, om dicht te zijn. Ze slaat haar benen om mijn middel. Ik ga laag en schuur mijn kruis tegen de hare. De kamer begint zich te vullen met eens gekreun. Nu maar hoop dat Merlijn in een diepe slaap zit.

Net wanneer ik mijn T-shirt van haar wil uittrekken, gaat de bel.

"Dit meen je niet!" grom ik de kus brekend.

"Hihi, dat gaat Alex zijn," zegt ze. Ik kijk naar en haar lippen staan rood en opgezwollen. Ze is nog aan het hijgen vanwege onze zoensessie.

"Stop, met te staren en doe de deur open," zegt ze lachend terwijl ze plagend op mijn wang slaat.

"Oké, oké, maar dit krijgt nog een vervolg en sneller dan dat je denkt," zeg ik.

Ik loop vlug naar beneden en doe de deur open en inderdaad, het is Alex.

"Hi, kom binnen. Merlijn is nog in zijn bed. Claire en ik moeten nog een douche nemen. Wil jij anders het ontbijt al klaar maken?"

"Ja, geen probleem." Ik bedank haar en loop vlug naar boven. Er is iemand op mij aan het wachten en ik wacht op haar. "Goed, dat je terug bent!" hoor ik Alex naar mij roepen.

"Het is fijn om terug te zijn!" roep ik terug.

Als ik binnen kom, zie ik dat ze zich aan het kleden is.

De zoon van Harry Styles  {NL} VOLTOOIDWhere stories live. Discover now