31 *KL*

57 0 0
                                    

Pov. Kaelynn Lewis

'Where I fought with Niek.' Zegt Mick. Ik ben blij dat hij voor Nova insprong. Ik zie aan haar dat ze moeite heeft met de situatie. Ik wil me niet eens voorstelling wat ze heeft meegemaakt.

Nova staart voor zich uit en ik vraag me af waar ze aan denkt. 'Nova, heb je iets nodig?' Vraagt Mick, maar het lijkt niet dat ze het hoort. 'Nova?' Vraagt hij nog een keer. Ze schrikt op.

'Vroeg je iets?' Vraagt ze. 'Ik vroeg of je iets nodig had. Zoals een glaasje water ofzo.' Vraagt Mick. Ik heb echt bewondering voor hun band. Hoe irritamt Mick ook kan zijn, hij is een hele goede grote broer.

Mick loopt haalt een beker water voor Nova en lachend kijk ik hoe snel het bekertje leeg is. Volgens mij had ze dorst.

'Gaat het?' Vraagt Finn en slaat een arm om me heen. 'Jawel. Ik wil haar alleen niet hi-' begin ik, maar er klinkt gestommel op de gang. Volgens mij liet een dokter iets vallen. 'Het gaat prima.' Eindig ik.

'Who is Niek?' Vraagt Michael. Ik kijk Nova aan en haar gezicht betrekt. 'I'll explain.' Zeg ik en maak me los van Finn. Ik wenk de band en we gaan in een cirkel staan.

'So, Niek is the guy she has a crush on for a few months now.' Begin ik, maar Michael onderbreekt me. 'Oh that dude. She told me a few thing about him.' Zegt hij. Ik knik. 'Well, she went to her grandmothers grave,' 'What? She told me she hasn't been there for four years.' Onderbreekt Michael me weer.

'May I?' Vraag ik en hij knikt. 'Well, on the graveyard she told her grandmother that she liked him and he heard that. When Mick took her away to ask her if she was serious, they heard Niek say that he doesn't like her back. Nova was heartbroken and run away while Mick stayed behind to "talk" to Niek. I heard that they fought and Mick was an angry driver. He was driving home but didn't pay attemtion to the speed limit. They had an accident and now where here. Leg ik snel uit.

'I'm going to kill him!' Schreeuwt Michael boos. 'Not before I do!' Schreeuwt Ashton opeens. 'Wie gaan ze vermoorden?' Vraagt Nova waarop ik antwoord: 'Niek.' Nova schiet in de verdediging.

'Michael, no! Don't kill him. I... I... I can.. can get over him.' Zegt ze. Ik snap niet dat ze Niek nog verdedigt. Ik had hem allang vermoord als zij me niet tegenhield. 'I'm still going to kill him.' Zegt Michael boos en loopt naar de gang. De rest van de band volgt hem. Waarschijnlijk om hem proberen te kalmeren.

'Ik heb medelijden met die sukkel.' Zegt Finn. Ik ga naast hem staan. 'Welke sukkel?' Vraag ik. 'Die gast waar Mick mee vocht. Hoe heette hij.. Nick?' 'Niek.' Zegt Nova vermoeid. Ze heeft zo lang geslapen, maar ze is nog steeds moe. Of het ligt aan de drukte in de kamer.

Opeens klinkt het alsof er een een storm door de gang trekt. Er klinkt een hoop gerommel en dan een klap. 'Wat is daar gaande?' Vraagt Mick en loopt naar de gang. Stiekem ben ik ook best benieuwd, maar ik wil Nova niet alleen laten.

Ik denk dat Nova ook graag wilt weten wat er gaande is, want ze gaat rechtop zitten en komt in een hoestbui terecht. 'Rustig Noof.' Zeg ik en geef haar een beker water. Ik ga op het randje van haar bed zitten en kijk naar alle draadjes.

'Man, door de hoeveelheid draadjes kan je net zo goed een robot zijn geworden.' Lach ik in poging tot het verlichten van de drukkende sfeer. Nova lacht ook, maar het lijkt geforceerd.

'Niets aan de hand buiten,' komt Mick de kamer weer in. 'Michael had een stoel om gegooid en zijn vuist tegen de muur aangeslagen, maar hij word nu verzorgd.' Echt wat voor Michael.

Achter Mick verschijnt iemand die ik liever niet meer wil zien. 'Wat doe jij hier?' Vraag ik boos. Mick draait zich om en het lijkt wel alsof er stoom uit zijn oren komt.

Opeens begint Nova haar hartmonitor te piepen. Van de schrik draai ik me om en kijk haar aan. Nova kijkt strak naar Niek. Finn snelt naar haar toe en probeert haar rustig te laten ademen. Ze lijkt in een trans te zitten en luistert niet. Mick drukt op de rode knop en er komt een zuster binnen rennen.

'Wat is er aan de hand?' Vraagt een zuster die naar binnen komt rennen. 'Waarom gaat je hart zo snel?' Ze onderzoekt elk draadje, maar kan de oorzaak niet vinden. 'Nova? Nova, adem!' Commandeert de zuster.

'Het komt door hem.' Zegt Mick wijzend naar Niek. 'Waarom ben je hier?' Vraag ik weer. Ik wil graag een antwoord. Niek geeft een domme reden over dat hij wilde weten hoe het ging met Nova en dat hij bezorgt was. Ik koop het alleen niet.

Dan gaat Nova haar hartmonitornog sneller en lijkt alles op versnelt te staan. Er stormen dokters naar binnen en hun escorteren ons naar buiten. Niemand mag binnen blijven. Op de gang word ons vertelt dat Nova een paniekaanval had.

'Dit is jouw schuld.' Zeg ik boos en wil Niek aanvliegen, maar Finn houd me tegen. 'Rustig Lynn. We zijn in een ziekenhuis.' Zegt hij.

De band komt aangelopen en kijkt vragen naar ons. 'Why are you outside? Is something wrong?' Vraagt Luke. 'Nova had a panic attack.' Legt Mick uit en hij word naar binnen geroepen.

'Who's that?' Vraagt Calum. 'I'm Niek.' Zegt Niek en dan flipt Michael. 'You are the reason she's here?' Roept hij. Ashton wilt Niek aanvliegen, maar Calum stopt hem. 'Not here guys.' Zegt hij.

'It was never my intention.' Zegt Niek en kijkt naar de grond. Goed zo, schaam je maar. 'Ik ben nog niet klaar met jou.' Zeg ik en loop naar de liften. Ik ga naar huis. Ik wil nog geen seconde langer in hetzelfde gebouw als Niek zitten. Ik stuur Mick zo wel een appje. Hij begrijpt het vast wel.

She's a fan, I'm not (Discontinued)Место, где живут истории. Откройте их для себя