5 *KL*

160 2 1
                                    

(*Media* poster)
POV Kaelynn Lewis

'Oeeeeh wat vind je van deze foto?' Nova kijkt van haar schriftje op en kijkt naar het beeldscherm. 'Ieuww hun zijn lelijk. Is dit hun beste foto?' Vraagt ze. Beledigd kijk ik haar aan. 'Serieus? Kijk naar ze!' Schreeuw ik nog net niet. Hoe bedoel je "lelijk". 'Ze kijken ook niet echt blij. Hoe oud zijn ze?' Kaatst Nova terug.

'Luke Hemmings is 23 jaar, Calum Hood is 23 jaar, Michael Clifford is ook 23 jaar en Ashton Irwin is 25 jaar oud.' Zeg ik trots.
'Kuch stalker kuch.' 'Als jij je beter voelt door mij een stalker te noemen. Kies dan maar zelf iets uit.'

'Ugh ze zijn allemaal zo lelijk. Oh wacht, deze is leuk. Ze lijken hier ten minste niet op pedo's. Hier kijken ze alsof ze geen zin hebben en dat is gewoon een mood.' Snel sla ik Nova op haar schouder. 'Dat is voor het zeggen dat ze Pedo's zijn. Maar deze foto is wel heel leuk.' Zeg ik terwijl Nova nog wat door scrollt.

'Oke dat was serieus de enige leuke foto, want hierop zijn ze echt geen 20 meer. Zal ik door gaan naar het editen?' Vraagt Nova.

'En deze dan? Hierop staat ze verder weg op het podium en zie je het meeste het plubliek?' En wees dan naar een foto toe. 'Ja sure. Mag ik dan eindelijk beginnen? Ik wil het af hebben.' 'Van mij mag je beginnen. Koekje?' En wijst naar een open verpakking chocolade koekjes. 'Always!'

##

'Dit ziet er geweldig uit! Met dit gaan we zeker winnen!' Zeg ik enthousiast na een avondje wachten op Nova. 'Denk je? Het is zo simpel.' Zegt ze onzeker. 'Het is echt geweldig! Nu moeten we het insturen en dan pizzaaaaa!!' En spring dan een rondje.

##

'Hier is het geld. Pizza!!' Gilt Nova en loopt naar mij toe. Ze heeft net de pizzakoerier betaald. 'En waar zijn jullie blij om?' Micks stem komt vanuit de deuropening. 'Pizza!' Gilt Nova weer. 'Lekker!' Gilt Mick terug. Samen lopen we naar de bank en beginnen met eten onder het genot van Under the dome.

'Joe Mcallister is zo cute!' Zegt Nova zwijmelend. 'No, het is een acteur.' Zegt Mick. Ze kijkt hem aan en begint met een hele uitleg die ik niet volg omdat ze te snel praat. 'En dat is waarom Collin Ford en ik goed bij elkaar passen.' Eindigt ze haar speech. Colin Ford is de acteur die Joe Mcallister speelt.

Is it easier to stay? Is it easier to go? I don't wanna kno-.

'Hallo?' Ik word echt veelste veel gebeld vandaag.
'Hallo met Qmusic' Klinkt er door de speaker heen. Ik had hem op luidspreker gezet. Nova zit gelijk recht op.
'Oké.'
'Zoals je weet zouden we 19 juli de winnaar van het 5sos privé concert bekent maken.'
'Ja..?' Oh god.
'En wij willen jou graag vertellen dat jij het hebt gewonnen!'
'Oh mijn God!'
'Door jou gebruik van de kleuren en de menging van twee foto's is jou creatie de beste die we hier hebben. En 5sos heeft hem ook beoordeeld. Ze zijn het met ons eens: jij hebt de winactie gewonnen!'
'AAAAAAAAHHHHH!' gillen Mick, Nova en ik.
'Als je even aan de lijn blijft om de gegevens door te geven is het helemaal rond.'
'Tuurlijk.' Niet te geloven dat we gewonnen hebben!

Ik trek Nova in een knuffel en bedank haar duizendmaal voor het maken van de poster. 'Je hoeft me niet te bedanken.' Zegt Nova. 'Jawel. Jij hebt het gemaakt.' 'Dus? Het is maar een poster.' 'Ja maar nu komt 5sos naar mijn huis!' 'Nou wat leuk zeg!' Zegt Nova ongeïnteresseerd. 'Het mag best enthousiaster!' 'Sure.'

'Guys, ik ben moe. Joe!' Zegt Mick en gaat naar boven. 'Gaan wij ook?' Vraag ik Nova. Ik blijf hier slapen vandaag, omdat ik bezorgd ben om haar. Ze heeft in het ziekenhuis gelegen for god sake. 'Sure.' Ik volg Nova naar boven en jat haar extra pyjama.

'Weet je... ik ken die gastjes nog steeds niet.' Zegt Nova na een tijdje. 'Dan vertel ik toch iets over hun.' Zeg ik. 'Weet je zeker dat je geen stalker bent?' 'Ja. Nou, wat wil je weten?' 'Vertel iets dat handig is om te weten als ze hier zijn.'

'Okay, die gastjes zijn ten eerste 5 seconds of summer. Ook wel 5sos genoemd. Ze komen uit Australië en de band is opricht in 2011. Ze zijn bekend geworden doordat ze op tour mochten met One direction als vooract. De band bestaat uit 4 geweldige mensen. Je hebt Luke Robert Hemmings de leadsinger. Ook speelt hij gitaar.' En wijs dan naar een foto die ik op Instagram heb gevonden.

'Hij is nog wel cute.' 'Ja toch?! Dan heb je Michael Gorden Clifford de leadguitarist.' En opent de volgende foto op Instagram.
'Whaha Gorden. Sorry. Hmm hij is toch die gast die iets heeft met pizza?' 'Jaa klopt!! Ze hebben zelfs een nummer erover geschreven!! Ik laat hem wel even horen.' Zeg ik lachend terwel ik het nummer opzoek.

1 2!
1 2 3 4!

Michael wants another slice
Michael wants another slice
Michael wants another slice

Pizza!
Pizza!

Michael wants another slice
Michael wants another slice
Michael wants another slice

Pizza!
Pizza!

Now (ooh)
Now!
Pizza!

(ooh) Now!
(ooh) Pizza!

'Dan heb ik wat gemeen met hem.' Zegt Nova met een lach. 'Ja toch?! Je vind ze wel leuk! Wacht maar tot dat je het album hoort!' Zeg ik blij. Ze kijkt me aan. 'Wat dacht je van niet. Ik zei alleen dat ik van pizza hou en dan kom jij gelijk tot de conclusie dat ik hun leuk vind. Dacht het even niet hey.' Zegt ze.

She's a fan, I'm not (Discontinued)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu