2. *NA*

265 2 1
                                    

Pov. Nova Adams

'Om te winnen moet je een creatieve poster van 5 seconds of summer maken voor hun tour. Op de poster moet de band, donkere kleuren, een slogan en natuurlijk een naam voor de tour staan.' Legt Kaelynn uit. In mijn hoofd beginnen zich gelijk ideeën op te stapelen. 'We moeten morgen naar de winkel dan! Ik heb al een paar ideeën.' Zeg ik tegen haar. 'Yes! Wij gaan dit zó winnen!' Schreeuwt ze blij. 'Kaelynn, volume!' Roept haar vader, James voor mij, naar ons. 'Sorry Pa!' Roept ze terug.

'Nu je hier toch bent, ik ga je hun muziek laten horen.' Zegt ze blij. Ze pakt haar telefoon en logt in op Spotify. 'Nee alsjeblieft niet zeg. Ik kan nog altijd Mick laten komen!' Chanteer ik haar tevergeefs. 'Je moet toch iets weten. Stel dat we winnen.' Is haar argument. Ze scrolt door haar lijst heen en zoekt naar een nummer dat ze mij als eerste wilt laten luisteren. 'Hey, zet gewoon een nummer aan. Het is toch niet zo dat ik het uit mijn hoofd moet leren of echt leuk moet vinden. Je wilt alle-' 'Sst! Ik heb er een.' En opeens klinkt er muziek door de speakers heen. 'Moet het echt zo hard?' Roept Kaelynn haar moeder, Anna voor mij, naar Kaelynn. 'Ja mam. Scarlett moet hun muziek leren kennen.' Roept ze terug.

You look so perfect standing there
In my American Apparel underwear
And I know now, that I'm so down
Your lipstick stain is a work of art
I got your name tattooed in an arrow heart
And I know now, that I'm so down

'Oh alsjeblieft, zet het af!' Probeer ik boven te muziek uit te schreeuwen naar Kaelynn. 'Dit is verschrikkelijk!' Ik bedoel maar. Waarom zou je willen zingen over iemand die in jouw ondergoed staat? En om iemands naam nou te tatoeëren is een beetje overdreven. Stel dat het uit gaat, dan loop je de rest van je leven met die naam in je huid. Ik druk een kussen in Kaelynn haar gezicht en probeer haar telefoon af te pakken.

'Hebbes! En nu wat betere muziek!' En ik zet someone you loved van Lewis Capaldi aan. Het is een mooi nummer oké!
'No, jouw smaak in muziek is bagger.' Zeurt Kae. 'Moet jij zeggen met je Vamps en die 5 seconds mensjes.' '5 seconds of summer! Hoe vaak moet ik het nog zeggen?!' Ik rol mijn ogen.

'Blijf je eten Nova?' Vraagt Anna. 'Ja lekker! Kan Mick dan ook komen eten, want onze ouders werken tot laat.' Vraag ik haar. 'Nee geen Mick!' Zucht Kaelynn overdreven. 'Is goed bel hem maar.' Zegt Anna en loopt dan de keuken in. 'Ik ga Mick bellen.' Zeg ik tegen Kaelynn en loop naar de gang.

Mick: Hey met Mick Adams!

Nova: Hey het is No!

Mick: Hey No! Is er iets?

Nova: Ik blijf eten bij Kae en jij mag ook komen van Anna.

Nova: Kom eraan!

'Mick komt eraan.' Zeg ik tegen James die net langs loopt. 'Is goed, ik zeg het tegen Anna.' En ook hij loopt de keuken in. Ik loop weer naar de woonkamer en plof naast Kae neer. 'Gaan we Netflix'en?' Vraagt Kaelynn. 'Sure.' Antwoord ik en pak de zak Sensations. 'Oh mijn God, Lucifer!' Schreeuwt Kaelynn en zet hem aan. Seizoen vier staat erop en we waren nog in seizoen drie. We zijn laat bloeiers.

Tringggg

'Uhgg, Mick is er.' Zegt Kaelynn duidelijk geïrriteerd. 'Ik ga wel.' En daarmee sta ik op en loop naar de deur. 'Hey bro, kom er in.' En ik doe de deur verder open. 'Mick is er!' Zeg ik tegen Anna en James als we langs de keuken lopen. 'Hey Mick, gezellig dat je er bent!' Zegt James blij. Volgens mij is hij blij dat hij niet meer de enige man in het huis is, ook al kan je Mick niet bepaald een man noemen. Ja hij is 19, maar hij is verre van volwassen.

'Kom, we zitten Lucifer te kijken.' Zeg ik tegen mijn broer en sleur hem mee naar de woonkamer. 'Hey Kae!' Zegt Mick opgewekt. 'Hey Mick.' Snauwt Kaelynn. 'Oeh, er moet nodig gewerkt worden aan jullie relatie.' Mompel ik. 'Nee dat hoeft niet.' Zegt Kaelynn tegelijkertijd dat Mick zegt: 'Hoe wilde je dat gaan doen?'

'Uhm, Mick kan in mijn plaats naar dat concert, als we winnen.' Opper ik. 'Nee, No jij moet mee want wij gaan die poster maken.' Brengt Kaelynn er tegen in. Ik ga die poster maken bedoelt ze vast.

'Eten is klaar!' Roept Anna vanaf de keuken. 'ETEN!!' Schreeuwt Mick. 'Mick, volume!' Roept James. 'Sorry James.' Roept Mick terug. We gaan gezellig met z'n allen aan de keukentafel zitten. Mick en ik komen hier zo vaak dat het ons tweede huis is. We weten de weg en er liggen vast wel ergens nog spullen van ons.

Na het eten moesten Mick en ik weer gaan. Onze ouders hadden hem gebeld om te zeggen dat ze onderweg waren naar huis.

'Morgen moeten we wel echt inkopen gaan doen No.' Zegt Kaelynn. 'Ja, ik maak een lijstje.' 'Ik ga mee!' Mick... 'Nee Mick. Wil jij mee terwijl wij gaan praten over een boyband?' Vraagt Kaelynn. 'Oh, nee dankje.' Lachend duwt Kaelynn ons de deur uit.

'Dat was gezellig toch?' Vraag ik Mick als we naar huis lopen. 'Ja, Anna en James waren heel gezellig. Kae daarin tegen.' Zegt hij. 'Ja daar kan ik weinig aan doen. Maar weet jij trouwen wie die 5 seconds menjes zijn? Ik moet daar een poster van maken voor die wedstrijd van Kae.'
'Uhm nee. Ik heb het niet zo op boybands.'
'Ik ook niet.'
'Dat schiet dan op.'
'Jup.'

She's a fan, I'm not (Discontinued)Where stories live. Discover now