7. *KL*

136 3 6
                                    

Pov. Kaelynn Lewis

'Uh meneer ik heb een vraagje.' Begin ik tegen een winkelmedewerker. 'Hebben jullie misschien nog twee dozen van Senstions chips?' De vakkenvuller kijkt me raar aan. Oke ik snap het, niemand vraagt natuurlijk om dozen met chips.

Nova komt aangelopen met vijf dozen donuts. Drie met suiker en twee met glazuur. 'Nu nog de chips. Heb je ze gevon- oh' Zegt Nova als ze de man ziet staan. 'Geven jullie een feestje?' Vraagt de man. 'Zo iets ja.' Antwoord Nova voordat ik hysterisch kon gaan antwoorden over 5sos.

'Ik ga wel kijken naar die chips.' Zegt die man en loopt weg. 'Bedankt!' Gilt Nova hem nog na, waarna ze naar haar hoofd grijpt. Ze denkt waarschijnlijk dat ik niets door heb, maar ik weet heel goed dat er iets mis is.

'Gaat het?' Vraag ik. 'Ja hoor.' Zegt Nova snel. Te snel. 'Nee het gaat niet.' Zeg ik en kijk haar aan. 'Jawel nu wachten op die man en dan naar huis.' Zegt ze en loopt weg. Wat was dat nou?

'Dit is onze laatste doos, alsjeblieft.' Zegt de winkelmedewerker als hij komt aangelopen met een doos chips in zijn handen. 'Bedankt.' Zeg ik en pak de doos van hem over. 'Veel plezier met jullie feestje.' Zegt hij en loopt weg.

'No! We kunnen gaan!' Gil ik door de winkel, want ik heb geen idee waar ze heen is gelopen. 'Ik sta bij het ijs!' Hoor ik opeens. Vast Nova. Ik loop naar het ijs en tref Nova daar met een bak vanille ijs. 'Ik heb zin in ijs.' Zegt ze en gooit het bakje in onze winkelwagen. 'Op naar de kassa!'

Thuis stoppen we alles snel in de kasten en Nova loopt naar de bank met haar bakje ijs. 'Zo veel beter.' Mompelt ze. Ik weet dat er iets is, ik weet alleen niet wat.

'No? Gaat het echt wel goed met je? Je bent niet echt je nouja je weet wel je jezelf..' Zeg ik uiteindelijk. 'Hm? Nee het gaat goed hoor.' Zegt Nova en gaat door met eten.

'Blijf je hier slapen? Dan ben je morgen optijd voor het concert.' Vraag ik haar. 'Ja sure. Hoelaat is het?' 'Het begint om twee uur.' Zeg ik. 'Oh nee ik bedoelde hoelaat is het nu?' 'Uhm.. bijna drie uur.' Antwoord ik na een snelle blik op de klok. 'Kut. Waar is je afstandsbediening?' Ik geef hem aan haar en ze zet snel de televisie aan op Ziggo Sport. 'Oeh ik ben nog optijd.' Zegt ze en gaat op het puntje van de bank zitten. Ik kijk naar de televisie en zie een rij auto's. Oh hier hoef ik niet bij te zijn. Ik ben geen Formula one fan.

Ik zit in de keuken met een ventilator en wat muziek, als ik Nova hoor schreeuwen dat iemand moet stoppen met snaps sturen. Ik kan haar nu niet storen, want dan gaat ze op mij schreeuwen en dat wil ik liever niet. Als de kwalificatie voorbij is praat ik wel met haar.

Ongeveer een uurtje later komt Nova gillend de keuken binnen. 'Tweede!!!!' Gilt ze hard. 'No, doe eens rustig.' Zeg ik tegen haar. 'Sorry maar Max begint tweede morgen. Allebei de Ferraries lagen eruit. Het enige minpunt is Lewis die pole heeft.' Vertelt Nova. 'Nou leuk. En tegen wie was je aan het schreeuwen toen de race begon?' 'Eén, het was de kwalificatie; de race is morgen. Twee, ik schreeuwde tegen Dean. Hij is in Duitsland en stuurt me steeds snaps van het circuit. Ik heb niet genoeg geld om naar het buitenland te gaan en de race bij te wonen. Zelfs voor volgende jaar, de race in Nederland, heb ik niet genoeg en was ik te laat met aanmelden voor kaarten.' Zegt Nova met een sip gezicht.

'Andere keer dan hey. Maar wat gaan we eten vanavond? Mijn ouders hebben een feestje dus die komen pas laat thuis.' Zeg ik. 'Bestel pizza.' Antwoord ze zonder na te denken. Echt waar, dit kind heeft een pizza obsessie. 'Oke.' 'Yay ik neem salami!' 'Weet ik.' Ik pak de telefoon en bel naar de pizzakoerier.

Nadat ik heb opgehangen loop ik naar de woonkamer en vind Nova liggend op de bank met een doekje op haar hoofd. 'Gaat het?' Vraag ik en kijk haar bezorgd aan. 'Ja hoor alleen een beetje hoofdpijn.' Zegt Nova en sluit haar ogen. Ik besluit haar te laten liggen om uit te rusten en wacht op de pizza.

Samen met Nova zit ik aan de keukentafel onze pizza te eten. 'Omg ik besef het volgens mij nog steeds niet.' Zeg ik vanuit het niets. 'Wat?' Vraagt ze. 'Dat 5SOS morgen komt.' 'Oh ja.' Zucht ze. 'Nog steeds geen zin?' Vraag ik haar. 'Nope. Ik ga alsvast naar bed.' Zegt ze en ruimt haar spullen op. Nova loopt de trap op en dan zie ik haar niet meer. Wat is er toch met haar? Ik vraag het wel aan Mick.

Kaelynn: Hey weet jij wat er met No is?

Bijna meteen antwoord Mick. Heeft hij geen leven ofzo...?

Mick: Nee hoezo, is er iets dan?

Kaelynn: Ze is heel down en heeft hoofdpijn

Mick: Misschien nog van het ongeluk...

Dat klinkt eigenlijk heel erg logisch, ook al is het een week geleden.

Kaelynn: Kan

Mick: Bel me als er iets ergs is oke? Het is wel mijn zusje!

Zo lief hoe bezorgd hij is, maar ik mag hem nog steeds niet.

Kaelynn: Sure

Ik leg mijn telefoon weg en ga kijken bij Nova. Ze slaapt al. Ik pak ook mijn slaap spullen, loop naar de badkamer, maak me klaar en ga naar bed. Het word morgen een leuke dag. 5SOS komt! Dat is weer een bucketlist dingetje dat ik kan afstrepen. Met een grote glimlach val ik in slaap en droom over morgen. Ik heb er zo veel zin in. Hopen dat Nova niet de hele dag zich verveeld en er gewoon het beste van maakt. Ik bedoel, het is wel 5SOS die naar mijn huis komt. Vier beroemde mensen, in mijn huis! Omg ik fangirl zelfs in mijn slaap.

She's a fan, I'm not (Discontinued)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora