1. *NA*

321 2 0
                                    

Pov. Nova Adams

Sleutels vast, de deurknop heb ik in mijn hand
Maar ik twijfel of ik nog wel echt naar binnen kan

Ik zing mee met mijn Spotify lijst. Ik heb het niet zo op radio, door alle reclames enzo. Laat mij mijn muziek luisteren zonder gezeur over een brillenvergoeding of een gratis iets bij een nieuw telefoonabonnement.

Ik probeer een goed monoloog te bedenken voor mijn toneelgroep. We zijn druk bezig met het bedenken van ons script en ik moet nu mijn monoloog gaan bedenken. Het idee achter mijn monoloog is dat ik net uit het ziekenhuis ben ontslagen en weer terug naar school moet. Op school aangekomen zouden de leerlingen, met de docent in de buurt, heel aardig zijn. Als de docent weg gaat voor koffie barsten ze los met verdomd veel vragen en die vragen zouden mij te veel moeten worden waardoor ik boos mijn monoloog voer.

Ik ben nu al voor de vijfde keer opnieuw begonnen als mijn telefoon trilt. Ik log in op mijn telefoon en kijk waar het trillen vandaan kan komen. Kaelynn...

Kaelynn: Omg No dit geloof je nooit!!😱

Wat kan er zo erg zijn dat ik het niet geloof? Wacht!

Nova: Wat, hebben de 🍕's de aarde verlaten?? Want als dat zo is ga ik iedereen meppen!!

Hey wat nou?? Pizza's zijn gewoon heilig

Kaelynn: Neeeee! We kunnen een privé concert winnen!!

Van wie nou weer?

Nova: 😮 Oké van wie??

Kaelynn: Van wie denk je?! 5 seconds of summer!!

Wat is dat nou weer? Oh wacht ze was fan van hun volgens mij.

Nova: Is dat die band waar jij obsessed mee bent?

Kaelynn: Ben je serieus?! Let jij dan ook nooit op? Hoe dan ook, wil je asjeeeeeeblieft me helpen om te winnen? Dat zou echt te gek zijn.

Ja ik ben serieus. Hoe kan ik nou weten wie dat is? Ik ben geen fan! Maar oké ik help haar wel weer. Zonder mijn kunstzinnige oog lukt het haar toch niet.

Nova: Als ze maar niet in mijn huis komen. En Kae... moet ik er echt bij zijn?

Ik wil niet dat als ze wint, wat een kans is van één op de miljoen, er bij zijn als die gasten komen. Ik bedoel, het is een privé CONCERT. Ik ken hun muziek niet dus ik zit daar dan voor niets.

Kaelynn: Tuurlijk moet je mee Nova! Het is een once in a life time levensgebeurtenis!!

Dat was dus iets wat ik niet wilde. Wacht hoe staat dat daar 'once in a life time levensgebeurtenis' hahahahaha.

Nova: Waarom haat het leven mij?! 😩 Ik ken hun muziek niet wat ga ik daar doen? Oh, wacht... Ik kan eten, yum! 😋

Maar welk eten? Ik kan het beter aan haar vragen, want zij eet dan natuurlijk mee.

Nova: Welk eten moet ik meenemen?
Nova: Spekkies?
Nova: Chips (Welke smaak chips?)
Nova: Chocolade (Welke soort?)
Nova: Oeh ik kan pizza meenemen!
Nova: Maar welke soort?
Nova: Salami
Nova: Peperoni
Nova: Hawaï
Nova: Tonijn
Nova: Americano

Waarom geageerd ze nou niet?

Nova: Kae?

Ik zie toch dat ze het leest!

Nova: Kae ik zie dat je het leest, help me kiezen!!
Nova: Kae leef je nog?
Nova: Als je nu niet reageert kom ik je halen! Ik breng Mick mee!

Mick is mijn broer en Kaelynn vind hem heel irritant dus het is een goed chantage middel.

Kaelynn: Ja ik leef gewoon hoorrr!!! Ik was even naar de radio aan het luisteren okay.. Oja nu je toch met eten bezig ben... Neem maar pizza formaggi mee.😋 Jij betaald!!

Natuurlijk betaal ik. Ik zei toch dat ik ging eten en waarschijnlijk ben ik degene die het meeste gaat eten aangezien zij aan het zingen zal zijn. Wacht we praten nu alsof we al gewonnen hebben. Zo ver zijn we nog niet we moeten die opdracht doen.

Nova: Ja dat dacht ik al. Maar voor we te hard van stapel lopen... Wat moet je doen om dat concert te winnen?

Kaelynn: Weet je wat. Als je nou eerst even langs komt met die pizza formaggi kunnen we gelijk beginnen! Zie ik je om 17:00?

Hahaha die pizza is niet voor nu. Ik heb nu geen tijd om naar de winkel te gaan. Eigenlijk wel, ik heb gewoon geen zin. Wacht volgens mij hadden we nog sensations in de kast liggen. Kaelynn en ik zijn daar echt verslaafd aan.

Nova: Maar de pizza was voor als we dat concert wonnen. Ik heb wel chips thuis. Sensations🥰 Ik ben er om 17. 😋

Kaelynn: Tot zooo!

Ik kijk op de klok en zie dat ik nog een half uur heb. Shit, ik ben nog in mijn pyjama. Ik ren naar de badkamer en trek snel mijn kleren aan. Ik borstel nog even mijn haar en ren naar de keuken. Ik kijk in elk kastje maar kan de sensations niet vinden. 'Mick heb jij de sensations verstopt?' Gil ik naar boven. Mijn broer haat sensations en verstopt ze altijd voor mij zodat ik ze niet eet waar hij bij is. 'Ja, kijk eens in de oven!' Krijg ik terug. Ik open de oven en zie de zak chips liggen. 'Dank je, kan je tegen mam en pap zeggen dat ik bij Kaelynn ben?' 'Ja!' En zo ren ik naar de gang om mijn schoenen en jas te pakken en naar Kaelynn te gaan.

'Hey bitch, ben ik op tijd? Ik heb de chips!' Zeg ik als Kaelynn haar deur opent. Ze pakt haar telefoon en kijkt naar de tijd. 'Nouuuuu je bent zojuist drie minuten te te laat! Maaaaarr vooruit omdat je eten mee hebt genomen.' Zegt ze. Pff het zijn maar drie minuten.

'Het leven is altijd beter met wat sensatie! Ha hoorde je mijn woordgrap whahaha.' Ik lig helemaal in een deuk door mijn eigen grap. Ja ik vind mijzelf grappig, so what? 'Whahah die is echt slecht No.' Zegt Kaelynn en ze begint ook met lachen.

'Maar ik ben ook slecht! Je kent me. Dus vertel, hoe gaan we winnen? Je hebt mij nodig dus dan is het iets kunstzinnigs.' Ik hoop wel dat we niet hoeven te zingen, want dan winnen we nooit. Wij kunnen echt niet zingen.

She's a fan, I'm not (Discontinued)Where stories live. Discover now