H21

11 0 0
                                    

Seth POV

Het moment dat mijn lippen de zijne raakten ontploften de vlinders in mijn buik en ik wist dat ik niemand anders meer zou willen dan Edward Emmett Seth Cullen. Zo stonden we daar een paar minuten te zoenen en het was geweldig totdat ik iemand hoorde aankomen. Eddie hoorde het ook en door deze vervelende persoon stopte we met de kus en keken om ons heen, de hele Cullen Clan stond om ons heen! Ik zag dat iedereen blij keek voor ons maar toch vond ik dit heel ongemakkelijk en ik zag dat Eddie dat ook vond. "Ik ga naar boven, Seth kom je mee"? Ik knikte en liep samen met Eddie naar de trap en toen naar boven. Eenmaal in zijn kamer ontspande we en ploften we op zijn bed. "Dat was echt ongemakkelijk" lachte ik en hij lachte mee. "Dat was het zeker, je kan niet eens zoenen met je vriendje zonder betrapt te worden". Zei hij nou wat ik dacht wat hij zei? "vriendje"? Hij werd rood toen hij besefte dat hij me indirect zijn vriendje had genoemd. "N-nou ik dacht, maar als je dat niet wilt"-." Deze jongen maakte me helemaal gek en hij besefte het niet dus in plaats van een antwoord te geven drukte ik opnieuw mijn lippen op de zijne. Na een paar minuten kwamen we weer op adem en ik wist dat ik het nu moest doen want anders zou het nooit gebeuren. "Dat zou ik heel graag willen" en ik ging op een knie zitten en pakte zijn hand in de mijne, "lieve geweldige Edward zou je mij het genoegen willen doen en mijn vriendje willen zijn"? "Ja natuurlijk wil ik dat Seth!" Ik lachte breed en trok hem in een knuffel. "Zullen we anders even gaan rennen Eddie". Ik knikt en we gingen naar buiten en transformeerden maar net toen weg wilden gaan werden we teruggeroepen door Leah. "Jongens, ik ben trots op jullie en ik vind dat jullie een mooi stelletje zijn". Ik gromde even al bedankje en toen sprintte we samen weg

POV Leah

Ik liep naar Edward toe nadat ik de jongen had toegesproken en vond hem in onze kamer. "Ze worden zo snel groot hé". Hij knikte en ik zag dat hij het er wel moeilijk mee had dat Edward Jr zo snel groot werd, dat zou snel gaan veranderen. "Ik wil je eigenlijk iets laten zien". Hij keek op en ik gaf hem het document dat Carlisle eerder na het onderzoek had opgesteld. "Je bent zwanger van een Tweeling!" Hij keek op en ik zag dat hij met dit nieuws heel blij was. "Cullens, Vergadering. NU!" Carlisle's stem die bezorgd klonk ging door het huis heen en we gingen hand in hand naar beneden en naar de vergaderruimte. Iedereen was er al behalve Seth en Edward Jr. "Moeten Seth en Edward Jr er niet bij zijn." "Beter van niet want de vergadering gaat deels over hem, niet omdat hij op jongens valt maar omdat hij in gevaar is". Ik snapte het niet meer, volgens Carlisle was Edward in gevaar maar niemand behalve de Cullens en de Wolven wist van zijn bestaan af. Carlisle haalde een brief tevoorschijn die veel duidelijk maakte

Beste Carlisle,

We komen langs voor de check die ik om de 250 jaar doe om te kijken of er geen wetten worden overtreden. Dit is een verplicht onderzoek om te kijken of er nog Onsterfelijke Kinderen bestaan.

Tot over 2 dagen

Met vriendelijke groeten

Aro

Ik zag Edward schrikken en ik begreep hem heel goed. "Carlisle hoe weten ze van Edward af, we hebben het niemand verteld en Aro doet nooit zomaar een controle dus hij moet het weten, de Wolven vertrouwd hij niet dus dat is geen optie". Edward klonk echt wanhopig nu en ik omhelsde hem even en fluisterde kalmerende woordjes in zijn oor en langzaam maar zeker ontspande hij een beetje. "Ik heb eigenlijk geen idee maar het maakt niet echt uit hoe hij het weet; feit is dat hij het weet en dat we nog 2 dagen hebben om jullie zoon te beschermen. Het is beter om hem niks te vertellen want hij raakt waarschijnlijk volledig in paniek en dat is het laatste wat we willen. Hij kan het beste tijdelijk in het reservaat gaan wonen totdat ze weer weg zijn". We knikten en bespraken de details verder totdat Edward en Seth terugkwamen die leken te stralen toen ze binnenkwamen. Later vertelde Seth dat hij nu officieel met Edward was ingeprent toen hij hem redde van een beer.

POV Seth

2 uur eerder

Na Leah's woorden renden we het bos in en al snel veranderden we weer terug nadat ik wat kleren had gepakt uit een bergplaats in de buurt. Uiteindelijk liepen we hand in hand een open plek op en hadden we eindelijk tijd voor ons tweeën en daar maakte we gelijk gebruik van. Na de kus keken we elkaar aan en kusten we opnieuw. En opeens draaide Edward weg en voor ik iets kon zeggen zag ik waarom hij dat gedaan had: een beer kwam de open plek op en kwam op ons af, hij richtte zich op Eddie en dat kon ik niet toestaan. Ik veranderde maar net iets te laat en ik zag nog net hoe de klauw van de beer ophoog kwam om hem te raken toen ik de beer opzij duwde.

Hij rende weg en toen ik me omdraaide en naar Eddie keek kwam ik tot stilstand en voelde hoe er een gevoel van liefde en geluk door me heen ging toen ik hem zag. Alles wat me gemaakt heeft tot wie ik was- De liefde voor mijn ouders en zus, mijn loyaliteit aan mijn nieuwe roedel, mijn huis, mijn naam werden losgekoppeld van mezelf en ik zweefde de ruimte in. Ik bleef daar niet hangen want een nieuw draadje hield me vast. niet één, nee een miljoen. Geen draadjes maar staalkabels. Een miljoen staalkabels die me verbonden met een ding verbonden tot diep in het universum, ik kon dat nu zien- hoe het universum rond dit ene punt draaide, ik had de symmetrie van het universum nog nooit gezien maar nu was het me volkomen duidelijk. De zwaartekracht hield me niet langer vast aan de aarde. Het was de jongen die ik net had gered van een beer.

MateWhere stories live. Discover now