H7

36 1 0
                                    

Edward Pov

Je wil niet weten hoe opgelucht ik was. Mijn familie vond het oprecht leuk dat ik eindelijk ook een Mate had en nog beter, het maakte ze niks uit dat het een Weerwolf was. Ze waren oprecht blij dat we elkaar gevonden hadden. Ik wilde eigenlijk Leah appen en vragen hoe ze het nieuws hadden opgevangen maar ik dacht ik dat beter morgen kon doen want ik wilde eigenlijk even blij zijn voor mezelf, ik weet het maar ik kan er niks tegen doen. Het is gewoon zo. Dus ging ik naar boven en ik wilde Leah appen en toen besefte ik dat dat dus niet kon. Op dit soort momenten vind ik het echt vervelend dat ik nooit zou kunnen slapen. Ik besloot weer naar beneden te gaan en een gesprek te voeren met Emmett, die in de tuin aan het zwoegen was. Ik liep naar buiten en zag hem staan. "Hey Emmett, wat ben je aan het doen?" Ik wist dat Emmett in de tuin werken echt heel erg vervelend vond maar dat nooit zou toegeven, ik ben er 'per ongeluk' achtergekomen en ik ben het nooit vergeten, niet dat dat niet mogelijk is. "Hey Edward, om je vraag te beantwoorden het gaat wel maar ik vind het irritant dat Jasper geen straf heeft want hij was meegekomen." "Emmett, Jij hebt een deur ingetrapt, en daarom heb je nu straf" klonk Emé's stem achter hem. Ik kletste nog wat met hen en ging weer naar binnen om vervolgens met Alice en Jasper te gaan jagen. Alice was echt druk en besloot dat ze me helemaal uit zou gaan horen over Leah. ik besloot snel te jagen en daarna tegen beter weten in toch Leah te bellen

L= Leah E=Edward

E= Hey lieverd, ik wilde even weten hoe het gegaan was maar ik wil niks opdringen dus als je het morgen pas wil zeggen is dat ook goed.

L= Hey lief, ik heb het nog niet gezegd, ik ben te zenuwachtig. Bang voor hun reacties die ze zeker zullen hebben

E= Het komt wel goed Lee, ik geloof in je zoals jij in mij geloofde. Zeg het ze nou dan ben je er vanaf en als Sam je verbied mij te zien heeft hij er een probleem bij. Zeg dat er maar bij oké?

L= Is goed tot morgen lieverd.

E= Tot morgen mijn lief.

Ik hing op en voelde me meteen beter nadat ik haar stem had gehoord. Ik zag dat iedereen me aanstaarde en extreem blij keek, vooral Esmé. Ik ging om de tijd te verdrijven maar achter de piano zitten en ineens had ik inspiratie voor een nieuw muziekstuk. Zo was ik vier uur geconcentreerd bezig en was blij met wat ik op papier zette. Ik had nog geen titel ervoor maar dat kwam zoals altijd later.

De dag erna had ik dus afgesproken met Leah om de reacties te peilen. Weer op datzelfde terras. Toen ik aankwam zag ik direct aan haar dat het mis was, ze wilde eerst weten hoe het bij mij was gegaan. Dus ik vertelde in geuren en kleuren hoe blij iedereen reageerde en de reacties per persoon. Uiteindelijk vroeg ik naar haar situatie. Ze probeerde wel iets te zeggen maar ik zag de tranen in haar ogen en ik trok haar op mijn schoot en liet haar uithuilen terwijl ik probeerde haar te troosten. Na een kwartier kreeg ik het verhaal te horen. Nadat ze het verteld had was het zoals het bij mij ook geweest was namelijk: stil. Sam zei uiteindelijk dat het een goede grap was maar dat ze dat niet meer kon doen. Waarop zij zei dat het echt zo was. Blijkbaar geloofde hij haar en toen werd het helemaal erg. Na een hoop geschreeuw, gevloek en geruzie kwam het erop neer dat als Leah mij nog zag ze zou worden verstoten. Niet iedereen was het hiermee eens, eigenlijk een: Seth, Leah's kleine broertje. Hij vond het nogal overdreven maar hij was helaas niet diegene met het gezag om dat te beslissen. En dat gezag had Sam dus wel. En helaas vond hij dat voorstel een goed idee. Ze mocht me nu alleen zien om het uit te maken met mij.

Ik liet het niet zien maar van binnen kookte ik met woede. Hoe durfde hij Leah te verbieden gelukkig te zijn met diegene van wie ze houdt. Ik was echt boos terwijl ik dat nooit ben maar hij moest met zijn poten van mijn Leah afblijven. Ze is van MIJ. ik wilde Sam iets aandoen maar toen kreeg ik een idee. Wat nou als Leah bij ons introk. Dan zou ik haar kunnen beschermen en gelukkig maken zonder die vervelende, allesbeslissende Sam. Ze zou zich nooit meer zorgen over hem hoeven maken en eindelijk het gevoel van een familie voelen. In plaats van dat wat ze daar 'familie' noemen. Ik wist dat Leah best close was met haar broertje en dat ze hem zeker nog wilde zien als ze er al in zou toestemmen bij ons in te trekken. En ineens bedacht ik dat ze mijn familie nooit ontmoet had, het is natuurlijk een beetje raar om bij mensen in te trekken die je nog nooit ontmoet had. Ik besloot het gewoon te vragen of ze ze zou willen ontmoeten en dat wilde ze wel. We stonden open ik pakte haar hand en leidde haar naar mijn huis.

MateWhere stories live. Discover now