ΚΕΦΆΛΑΙΟ 6 : FAIR PLAY

239 18 6
                                    

Μεταξύ του έρωτα και του μίσους δεν υπάρχει το δίκαιο παιχνίδι!

Αλεξάντερ POV

Τι ήταν αυτό που πήγε να γίνει στον κήπο. Είναι απαγορευμένη. Δεν επιτρέπεται να την αγγίξω και όμως το έκανα και μου άρεσε. Ο νόμος δεν μου επιτρέπει να αγγίξω ή να παντρευτώ την γυναίκα του θείου μου και αν μαθευτεί αυτό θα υπάρχει ποινή. Δεν τους έβαλα εγώ αυτούς τους ηλίθιους νόμους αλλά τρείς γεννιες πριν από εμένα.
Αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε το θέλουμε περισσότεροι.
Ήθελα να την φιλήσω.....
Ήθελα να της βγάλω το φόρεμα να την πετάξω στο γρασίδι και να το κάνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν θέλω να την βλέπω αλλά δεν μπορώ να μην το κάνω. Δεν θέλω να την σκέφτομαι αλλά το κάνω με κάθε πονηρό τρόπο. Δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί της για να ψάξω την υπόθεση αλλά τελικά είναι αδύνατον.
Πηγαίνω στο παράθυρο και την κοιτάζω.
Δεν θέλω να ξέρω για την ζωή της. Δεν με ενδιαφέρει τι την έκανε και ήρθε εδώ αν και υπάρχουν φήμες. Θέλω μόνο να μετρίασω λίγο αυτό που νιώθω όταν είμαι κοντά της. Λέγεται πάθος αυτό και είναι πολύ μεγάλο. Από την πρώτη στιγμή που την είδα την φαντάστηκα γυμνή στο κρεβάτι μου. Είναι συγκλονιστικά όμορφη , με υπέροχες καμπύλες. Ακουμπάω τον αγκώνα μου στο παράθυρο και μένω να έτσι για πολλά λεπτά.
Που να με πάρει....
Βγαίνω από το δωμάτιο τρέχοντας και πηγαίνω με γρήγορες δρασκελιες στον κήπο. Σε εκείνη.....
- Ιζαμπέλα!, φωνάζω. Σηκώνεται από το σιντριβάνι που κάθετε και με κοιτάζει. Πηγαίνω κοντά της.
- Αλεξάντερ εγώ.....
Δεν την αφήνω να ολοκληρώσει την πρόταση της καθώς την αρπάζω από το χέρι και την πηγαίνω μέσα στο δασάκι.
- Αλεξάντερ που με πηγαίνεις?,με ρωτάει.
Την κολαω πάνω σε ένα δέντρο και την κοιτάζω.
- Τι θες πάλι?,μου λέει.
-  Να σκάσεις!, απομακρύνομαι και την κοιτάζω από πάνω μέχρι κάτω.
Την θέλω και αισθάνομαι ήδη πολύ σκληρός για αυτήν. Μια φορά να την κάνω δική μου και ίσως να μην την ξαναθελησω. Ίσως.....
- Γάμα το!, λέω και την φιλάω. Τα χέρια μου κατεβαίνουν στα οπίσθια της. Τα χέρια της με κρατάνε γερά και στην συνέχεια μου ξεκουμπωνει το πουκάμισο και απομακρύνω τα χείλη μου από τα δικά της και την φιλάω στον λαιμό και  έπειτα στους ώμους. Μου αφαιρεί το πουκάμισο και εγώ την σηκώνω στην αγκαλιά μου και συνεχίζω να την στηρίζω στο δέντρο. Το ένα μου χέρι ταξιδεύει από την γάμπα της πάνω  στο μπούτι και έπειτα πηγαίνει στην ευαίσθητη περιοχή της.
- Αλεξάντερ σε θέλω τώρα αμέσως.,μου λέει. Κατεβαίνει από επάνω μου και μου ξεκουμπωνει το παντελόνι μου . Το κατεβάζει και μαζί κατεβάζει και το μποξερακι μου. Της κατεβάζω λίγο το φόρεμα ώστε να αποκαλυφθούν τα υπέροχα στήθη της και την σηκώνω στα χέρια μου και βυθίζομαι βαθιά μέσα της. Κάνω γρήγορες κινήσεις καθώς πιπιλιζω, γλείφω και τραβάω απαλά τις σκληρές της ρώγες.
- Αλεξάντερ ναι! Θεέ μου εκεί! Ω, ναι!, φωνάζει και έπειτα κλείνει το στόμα της για να μην ακούγεται.
Την ανεβοκατεβαζω με γρήγορες κινήσεις κάνοντας την να ουρλιάζει από απόλαυση.
- Θα σε κάνω να τελειώσεις για εμένα! Πες μου πόσο σου αρέσει!,την διατάζω.
- Πολύ! Α!, φωνάζει καθώς ανεβοκατεβαίνει γρήγορα πάνω στο σκληρό μου ,για εκείνη, μόριο.
- Πες μου ότι το ήθελες από την πρώτη στιγμή!,της λέω καθώς δαγκώνω την ρώγα της.
- Το ήθελα από την ώρα που σε είδα. Ήθελα να θέλεις να μου κάνεις τέτοια. Ήθελα να σου αρέσω. Α...., κλείνει τα μάτια της καθώς βυθίζομαι ακόμα πιο βαθιά και κάθομαι σιγά σιγά κάτω στο έδαφος με αυτή επάνω μου. Κουνιέται τόσο έντονα μου κοντεύω να τελειώσω. Τα χέρια μου είναι κάτω από το φουστάνι της και της πιάνω τα οπίσθια καθώς την ανεβοκατεβαζω επάνω μου.
Κλείνει τα μάτια της και ρίχνει το κεφάλι πίσω καθώς κουνιέται ανεξέλεγκτα επάνω μου. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τελειώνει και εγώ την απομακρύνω για να μην τελειώσω μέσα της. Μου πιάνει το μόριο μου και το βάζει στο στόμα της. Το βάζει και το βγάζει γρήγορα ώσπου τελειώνω στο στόμα της.

ADDICTED TO YOUR SAVAGEWhere stories live. Discover now