Bölüm-37-|Benim gözüm sende..

23.4K 399 33
                                    

Selaam:) Geçen bölümün yorumlarına aşırı mutlu oldum. Meğersem bu anı bekleyen ne kadar çok kişiymişiz:) Valla açık konuşmak gerekirse yazarken ben bile bayağ bir heycanlıydım:) Zormuş hakikaten yazmak.. ha unutmadan, zeynep'in giydiyi elbiseyi koymamışım ya.. ayıptır söylemesi ben biraz unutkanım da:) Valla sizlerinde hiç sesiniz çıkmıyor:) Neyseki aklıma geldide unutmadan hemen koydum gif'e:) Fazla mı konuştum yine?:) Tamam tamam bu son.. herkese vote ve yorumlar için çok çok teşekkürler:) İyiki varsınız ya valla.. o zaman siz okumaya başlarken bende gideyimde azıcık test çözüp kitap okuyayım:) ( Demet'le Şuheyda duymasın:3 )

Bölüm şarkısı; Fahriye Evcen- Benim Gözüm Sende.

Keyifli okumalar. Beğenmeniz dileğiyle:)

Hepinizi seviyorum..

~

Dakikalardır kollarımda uyuyan kadın'ı izliyorum.. benim olmasına inandırmaya çalışıyorum kendimi garip bir şekilde. Benim kadınım.. içimde yerinde durmayan bir şeyler var. Kıpır kıpır.. içim dışım sığmıyor hiçbir yere. Hiç sadece bana ait olan biri olmamıştı hayatımda. Bir kadın.. benim kadınım. İki kelimeyi düşünürken bile sırıtmama engel olamıyorum. Gecenin karanlığında denizden vuran ılık rüzgar kumların üzerinde huzurla kıvrılmış bedenlerimizi çarpıyor. Kollarını sıkıca belime dolamış olan zeynep, tatlı uykusunda kim bilir ne rüyalarda kaybolurken çıplak omuzlarında dolaştırdığım parmaklarımı beline indirerek kendime bastırıp burnumu saçlarının arasına daldırıyorum. Güzel kokusu ruhumu okşayıp geçerek gözlerimi kapatmamı sağladığında gülümseyerek küçük bir öpücük konduruyorum başına. Huysuzlanarak yanağını göğsüme sürterken kollarını karnımda gevşetip yüzünü kaldırarak boynuma gömüyor. Kapattığım gözlerimi usul usul aralayarak boynumda yaslı kalan dudaklarını ve burnunu biran önce çekmesini beklemeye koyuluyorum. Ama zeynep, ısrarla benim sabrımın sınırlarını zorlamayı seçerek beline doladığım ellerimi çözmeme yardımcı oluyor. Pürüssüz teninde ellerim gezinerek güzel poposunu okşayıp kalçalarına geçiş yaptığında bacaklarını iki yana açıp arasına sıkıştırıyorum bedenimi. Kollarını uykusunda mırıldanarak boynuma doladığında gülümseyerek küçücük bedeninin üzerine kuruluyorum. Her zerresini bedenimde hissetmemle inlememe güçlükle engel olup dudaklarımı gömüyorum boynuna. Kollarını boynumda sıkarak boynuna yüzümü bastırdığında uykusunda ne görüyor diye düşünmeden edemiyorum. Gülümseyerek boynundaki etini dişlerimin arasına alarak küçük bir ısırık bırakırken zeynep, başını arkaya atıp daha çok yer açıyor bana.. tabi bunu istemeden yapıyor olabilir ama ben buna ne kadar dayanabilirim işte orası tam bir muamma! Dudaklarımı çiçek kokan teninde gezdirerek göğüslerinin arasına geldiğimde durup derin bir nefes alıyorum.

" Kereem.." Mırıldanarak dudaklarının arasında ismimi duymamla zorda olsa göğüslerinden ayrılıp yukarı çıkıyorum. Yüzlerimizi aynı hizaya getirdiyimde gülümseyerek dudaklarına küçük bir öpücük konduruyorum kendime daha fazla engel olamayarak.

" Yaaa.." Dudaklarıma aynı şekilde küçük bir buseyle karşılık verdiyinde şaşkınlıkla sırıtıp boynuma doladığı kollarının ikisinede ikişer öpücük konduruyorum.

" Zeyneep?"

" Hııı?" Uykusunda dudaklarını büzüp kaşlarını çatarken istemsizce kaşlarım çatılıyor benimde. Ellerimi sıcacık bedeninden ayırarak saçlarına geçiriyorum parmaklarımı. Boşta kalan elimle her saniye daha çok penbeleşen yanağnı kavrıyorum.

" Ne oldu?" Bu sefer cevap vermeden omuzlarını silkiyor. Başımı eyerek boynuna dudaklarımı bastırıp kokusunu içime çekerken derin bir nefes alıyor zeynep.

+18 Aşk Engel Tanımaz...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin