Bölüm-69-| Yeniden..

7.7K 226 39
                                    

Selaam:) Verilen voteler ve yapılan yorumlar için her birinize çok teşekkür ederiiim^^ Sonunda azm ettim, sabrettim bölümü bu kadar ilk defa erken yazıp paylaşmayı başardım^^ Alkış bini litfin:) Ehe..

Herneyse, fazla uzatmadan baş başa bırakıyorum sizleri bölümle^^

Bölüm şarkısı; Hadise- Prenses.


Unutmadan; benim canımın en içi, dedesini kaybetmiş. Kıyamam.. kim bilir ne kadar üzülmüştür. Duygusallığını, kendinden çok etraftaki yakınlarına verdiği değerini, sevgini seveyim senin. Kuzum benim, minnoşum..


Allah Rahmet Eylesin..


Mekanı Cennet Olsun..

#BaşınSağolsunBürsin ...!


~

" İstersen bana ukala mukala de! El üstünde tutulmazsam hep el kalırım! Prensesler gibiydim ben baba evinde. Üzgünüm, gölgeyi hakaret sayarım! İstersen bana ukala mukala de. El üstünde tutulmazsam hep el kalırım! Prensesler gibiydim ben baba evinde. Üzgünüm, gölgeyi hakaret sayarım! "


Zeynep'in yanında uyuyup kalmam sonucu kulaklarımda çınlayan müziğin sesi, artı üzerine zeynep'in şarkıya eşlik eden tatlı sesi ve yatakta zıplayan bacaklarının beni zıplatması ile aralıyorum gülerek göz kapaklarımı. Üzerinde görmeye alışık olduğum benim tişörtlerimden bir tanesi, ıslak saçlarıyla kolları sağa sola havada uçuşurken zıplamaya devam ediyor yatakta. Benim uyandığımı ve onu seyrettiğimi farkederek kocaman gülümsüyor. Sonra ben ısırınca kerem neden ısırıyor oluyor! Gel de ısırma kardeşim, sevme bu kadını!


" Günaydıııın!" Diyerek havada bana el sallayıp, şarkının yeniden nakarat kısmına gelince söylemeye devam ediyor kaldığı yerden. Zıplayan bacaklarına bakarak istemsizce kıkırdarken, doğrulup, sırtımı yatak başlığına dayıyorum.

" Ne zaferinden bahsediyorsun? Sen savaşla aşkı karıştırmışsın!" Parmağını havaya kaldırarak zıplamaya devam ederken, her zıpladığında gözünün önüne gelen saçlarını umursamadan kıkırdıyor.

" Çık o karanlıktan, süperim ben! Sen beni hep düşman varsaymışsın!" Gülerek bana bakmaya devam ederken kaşlarını hafifce yalandan çatıp, havalı havalı ardından saçlarını savuruyor. Kipriklerini tatlı tatlı kırpıştırdığında kıkırdayarak daha fazla durup yerimde onu seyredemeyerek yeniden şarkıyı söylemeye koyulmamışken bacaklarından yakaladığım gibi kucağıma çekiyorum bendenini. Küçük bir çığlıkla, kahkaha atarak kucağıma oturduğunda kollarını boynuma sarıyor. Yanağına dudaklarımı bastırıp, sulu bir öpücük konduruyorum. Kıkırdayarak yüzüne yapışan ıslak saçlarını elinin tersiyle itmesine kalmadan yüzünden çekiyorum buklelerini.

" Kadının gücünü hafife alma!" Diyor hadise şarkıyı söylemeye devam ederken sözlerini bana bakarak kaşları çatık bir şekilde parmağını havada sallarken.


" Kocanın gücünü hafife alma!" Diyerek kaşlarımı havaya kaldırıyorum kendimce şarkıyı söylermiş gibi sözlerini değiştirerek. Başını arkaya atarak kocaman bir kahkaha attığında gülerek bana sunulmuş boynuna dudaklarımı bastırıp ardından tabiikide dayanamayıp ısırıyorum. Boynundan bu sefer gıdıklanarak hızla kafasını kaldırıp, kıkırdıyor.

+18 Aşk Engel Tanımaz...Where stories live. Discover now