Bölüm-71-| Bir küçük 'Bebek' meselesi!

7.9K 246 43
                                    

Merhaba^^ Aağh! Havalar düzeliyor, hayat güzel, kuşlar uçuyor falan filan.. kısacası ben geldim:) Çok teşekkür ederim her birinize yaptığını yorumlar ve vermiş olduğunuz voteler için^^ Yeni bir şair keşfettim. Kitaplarını aldım ve gerçektende 'birkaç gün içinde okurum' dediğim kitapları iki günde bitirdim:) Tavsiye ederim, harika bi'şey!

Serak Özel..

Gerçektende şiirlerini okuduğunuz zaman ne demek istediğimi anlayacaksınızdır^^ Belki şimdi anlamsız gelebilir ama mutlaka okunası kitaplar Serkan Özel'in kitap ve şiirleri:) Özellikle şiiri acısını nasıl yaşadığını anlatır gibi hissettiren bir Şair.. bu çok önemlidir benim için:) Birçok kişi için de bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Herneyse, bu konuyu açmamın asıl nedeni bundan sonra Serkan Özel'in şiirlerini sık sık kullanacağım bölümlerde:) Sizlerde paylaştığım şiirlerini okudukça umarım ki benimle aynı fikirde olacakaınızdır^^ Benim için bu hayatta en önemli şeylerden birisidir şiir.. hayatımın bir parçası, nasıl desem, ben gibi bir nevi:)

Bölüm'e geçmeden önce Serkan Özel'in küçük bir şiir'i ile keyifli okumalar dilemek istiyorum sizlere^^

Umarım beğenirsiniz..

Keyifli okumalar dilerim. Beğenmeniz dileğiyle canlarım:)


Sıcak Ayaz / Bekletenim..


Sonbahar yağmurunda sensiz ıslanacaksam, kahvemin yanında kahvesini yudumlayan sen olmayacaksan, kàbustan korkarak uyandığımda sana sarılmayacaksam, beraber hayal kurup birlikte yaşayamayacaksam, beni sevdiğini söylemenin ne anlamı var ki?
Madem bunları seninle yapamayacağım, varlığına alıştırmadan git. Hiç olmazsa acıların tat versin bana. Nasıl olsa ben sevmekten vazgeçmeyeceğim. Bir gün olur da bunları benimle yaşamak istersen, ölüme terk ettiğin yerdeyim.


Serak Özel..

~


" Lay lay lay! Laylalaylalaay.. hı hıı hııı! Lay lay lay! Laylalaylaylaay.. hı hıı hıı!"


Kendimce birşeyler mırıldanarak tezgahın üzerinden elime aldığım salatalık tabağını ilerleyerek bırakıyorum masaya. Herşeyi kerem gelene kadar kontrol ederken doldurduğum meyve suyu bardağımı masadan elime alarak küçük bir yudumla temizliyorum kuruyan boğazımı. Elimi sandalyenin başlığına dayayıp içtiğim meyve suyumu dudaklarımdan ayırmadan ekmek koymadığımı farkederek hızla yeniden yöneliyorum tezgaha doğru. Elimden bardağımı tezgaha bırakırken ekmeği raftan çıkararak tezgaha bırakıp ekmek bıçağını alıyorum elime. Önce bir anlık ekmeğin nasıl doğrandığını unutsam da sonradan çok şükür hatırlayarak ekmeği yatırıp dilimlemeye koyuluyorum.


Herkes yemek yapa yapa ne kadar marifetli olduğunu keşfeder. Peki ya ben? Ben aksine yemek, kahvaltı falan yapa yapa ne kadar beceriksiz olduğumu maalesif ki her gün çok daha iyi anlıyorum. Hayır arkadaş? Bir insan hiç ekmeğin nasıl kesildiğini unutur mu? E ben unutuyorum..


Allah Allah..


Acaba sorun bende değil mi? Ne bileyim mesela bıçakla ilgili birşey olabilir, yemek yaparken yemeği karıştırdığım kaşıkta olabilir bi sorun bi bir şey. Olamaz mı ya? Olur bence.. yani ben yemek yaparken bıçaktan kaşıktan alamıyorum galiba bir ilham falan! Yemek yapmak sanattır ya hani? Ondan cnm tmm hdi bb. S.s.s.s

+18 Aşk Engel Tanımaz...Where stories live. Discover now