41.

2.4K 98 4
                                    

Обиколката им продължи към гаража директно. На Ема не ѝ се гледаха спални и кухни, беше виждала достатъчно. Искаше да види колите. Беше впечатлена от колекцията му в ЛА, така че не знаеше какво да очаква от тази тук.
Гаражът беше на два подземни етажа. Където имаше най- различни спортни коли. Всякакви. Накрая стигнаха до едно отделено кътче, където стоеше звярът му - черния Nissan GTR.
- Може ли да я покарам малко? - попита Ема.

- Коя, bonita?

- Е как коя? Не е ли очевидно?! Черния GTR! - изписка тя, ухилена до уши. Нейтън се засмя на ентусиазма ѝ. А после се намръщи. Не искаше да ѝ отказва, но нямаше друг начин. Прегърна я.

- Не може, любов, точно сега.

- Защоо? - опита да го пречупи тя с тъжен глас и кучешка муцунка, но този път нямаше как да стане. Отнасяше се за нейната безопасност и Нейтън беше безкомпромисен в това отношение.

- Пътищата са много опасно място около състезанието. Всеки опитва да елиминира конкуренцията. И това, че ти ще си с мен, изобщо не подпомага ситуацията. Не искам нещо да ти се случи. Моля те, не ми се сърди. - обясни той с умоляващ тон.

- Добре. - отвърна тя.

- Добре? Толкова бързо? Без възражения и драми? - усмихна се, изненадан от реакцията.

- Да. Щом казваш, че е опасно и не можем, значи няма да ходя никъде. - той постави лека целувка на челото ѝ, в знак на благодарност, че разбира.

След като разгледаха, се качиха в стаята им.
Ема като един потенциален дизайнер, би казала, че къщата на Гарсия е обзаведена модерно, но и много уютно. Обикновено малките помещения внасят повече уют на един дом, но Гарсия бяха постигнали същия ефект и в имението с около 10 спални. А като се замислеше, че смяташе пентхауса за голям, Ема просто не знаеше какво да каже за къщата.

- Е, как ти се струва къщата? Би ли живяла на подобно място? - попита Нейт.

- Това предложение ли е, господин Гарсия?

- Ами не знам, госпожице Андерсън. Вие искате ли да бъде? - отвърна той със съблазнителен глас...което ѝ беше напълно достатъчно да му се нахвърли. Той обви краката ѝ около кръста си. После хвана задника ѝ и започна да го мачка, а тя забиваше нокти в бицепсите му и драскаше гърба му. Не можеше да разбере защо по дяволите трябваше да е толкова добър в това!

In love with high speedWhere stories live. Discover now