25.🔞🔞

3.6K 106 6
                                    

Ема махна ластика от косата си и я разроши. После започна да сваля блузата си много бавно. Това беше момента, в който Нейтън спря да се опитва да се контролира. Той хвана китките ѝ с една ръка и ги притисна към гърдите ѝ, а с другата ръка я опря в стената.

- Bonita, не си играй с огъня. Може да се опариш. - това беше последен опит от негова страна да спре това, което предстоеше, въпреки че и двамата го искаха. Той нямаше търпение да усети колко е тясна. Тръпнеше да я вкуси.

- Внимавай ти да не си опарения, блонди. - подразни го още повече тя, а той я избута яростно под душа. Водата беше ледена, но тялото ѝ гореше от адреналина в кръвта ѝ.

- Как ме нарече?! - каза Нейт гневно, но в същото време излъчваше и дяволско желание. Ерекцията му вече беше болезнена. Представяше си как изпълнява всички пози на Кама Сутра с тази дяволски изкусителна, невинна на пръв поглед, блондинка.

- Блонди. Да не би да си оглушал...блонди?- Ема се скъсваше от смях!

- Не смееш да го кажеш пак!? - предизвика я той.

- Блонди. Блонди. Блонди. Блонди. Блонди.

- Заслужи си го! - закани ѝ се той.

- Готова съм да понеса наказанието си, сър. - изкикоти се тя. Нейтън залепи устните си за нейните. Целувката беше агресивна, но пълна с желание. С всяка секунда ставаше все по-настоятелна и по-страстна. Когато Ема си помисли, че ще се разтопи от удоволствие, Нейтън навлезе в нея. Тя изстена, а той пое стона ѝ с устата си. Въпреки че му стягаше ужасно много около мъжествеността, той се тласкаше в нея с бясна скорост, сякаш нищо друго не съществуваше на този свят освен тях двамата. Реши, че тя искаше да поеме контрола и затова го обърна и притисна в стената, както той я притискаше преди секунди. Започна да се движи съвсем бавно, за да го подразни, а от устата му излезе нещо подобно на ръмжене. Не обичаше този тип игрички. Нито някой друг да държи контрола.

- Не така, бебчо. Ще ме побъркаш. - При тези му думи тя спря сладостното си изтезание и забърза движенията си. Беше на ръба, когато...спря?! Защо спря?!

- Защо спираш? Искаш да ме убиеш ли?

- Искам да ме молиш. - каза тя. Явно е, че обичаше да доминира. Нейтън не би се молил на жена, но Емилия беше специална за него. Тя беше алфа сред стадото, кралица в кралството, Ламборджини сред Форд-овете. И беше негова! Нямаше да позволи да е по друг начин.

In love with high speedWhere stories live. Discover now