47.🇬🇧

232 10 3
                                    

Na druhý deň som mala problém vstať. Naozaj veľký problém. Dokonca aj keď som už bola pri vedomí, napoly medzi snením a bdením, som nebola schopná otvoriť oči.

Keď sa mi to predsa len podarilo, prvé, čo som uvidela, bol drevený strop. Jéj šikmý strop, milujem šikmé stropy.

Počkať, aha, my už nie sme vo Walese. Sme v Londýne, v Anglicku. Cez Airbnb v....bože, my bývame na Baker street. Tieto časté zmeny prostredia mi vhlave vytvárajú jeden veľký guláš. Všetko sa to začína zlievať dokopy.

Hlasným zívnutím som do pľúc vtiahla potrebný kyslík a donútila tak svoje svaly pracovať. Rukou som prešla po mieste vedľa mňa, no ten mamut tam nebol. Nadvihla som sa na lakte, či ho neuvidím niekde v izbe, no vtom som začula, ako vo vedľajšej miestnosti hučala voda. Hmm, dostala som nápad nie na zahodenie.

Pomaly som zvesila nohy z postele a zoskočila. Vykukla som na chodbu a chvíľu som sa obzerala do oboch strán, či naši nie sú niekde nablízku. Vzduch bol však čistý, tak som po špičkách prekĺzla až do kúpeľne, a nehlučne za sebou zavrela dvere.

Na drevenom koši na uteráky som zbadala jeho veci, v ktorých spal. Ako krave z pysku. Môj príjemný šteklivý pocit bol sprevádzaný zvlečením všetkého oblečenia a hodením ho na kôpku.

Bol otočený chrbtom ku mne. Zahmlené sklo, ako nejaká trápna romantická komédia. Pomaly som mu otvorila dvere a vkĺzla dnu.

,,Hmmmm" omotala som ruky okolo jeho pása, pevného a vypracovaného. Napli sa mu všetky svaly v tele.

Obtierala som sa o jeho hebkú, horúcu pokožku ako mačka. Preskakovali medzi nami tisícky elektrických impulzov. Nadvihla som sa na špičky, pokračovala v hladení jeho lopatiek, ramien, a na pomaly, pomaličky som mu priložila pery na napnutý krk.

,,Hello handsome." Zapriadla som sladko. Konečne sa otočil, moju hlavu uložil do svojej dlane, nenásytne a zároveň tak jemne sa vrhol na moje pery, ako keď motýľ pije nektár z kvetu.

,,Hello beauty." Jeho smiech mi zarezonoval v ušiach. Akonáhle zaznela bodka, opäť som sa dožadovala jeho pier.

Neprestával. Ani ja nie. Bozky som mu náruživo vracala, no nestačili mi. Chcela som viac. Konečne ma otočil a uložil chrbtom o stenu. Neustále ma horúcimi dlaňami hladil po chrbte, tisol sa na mňa a ja som ho nechala, ťahala som ho za vlasy a nabádala ho, neh pokračuje.

,,Chceš si užiť ?" Stisol ma za zadok, až som so smiechom nadskočila. Ten moment využil a nadvihol ma do vzduchu. Nohy sa mi okamžite omotali okolo jeho pása. ,,Oh god yes." Zasmiala som sa mu priamo do ucha, a jemne mu zahryzla do uška.

V očiach mu zahoreli iskričky. Začal odznova. Bozkával ma pomaličky, nedovolil mi nadýchnuť sa. A keď ho do mňa vsunul a  nie práve najjemnejšie prirazil, do jeho úst mi ušiel slastný vzdych.

Zakaždým ma to neskutočne rozruší. Začína narážať tak, ako som zvyknutá. Najprv pomaly, aby sme to obaja precítili. Vytrvalo a pomaly, no postupne naberá na obrátkach. Je čoraz nedočkavejší, a tak strašne ma miluje. Viem to. Lebo ja jeho tiež.

Nárazy sú čoraz silnejšie. Cítim ho v sebe viac a viac. S každým prirazením ma o niečo nadvihne a opäť pustí, aby som mu naňho dosadla čo najlepšie. Mojím telom lomcuje triaška a horúčka zároveň. Jeho tvár je plná odhodlania a lásky, tak sladká a horúca, obsypávam ju bozkami sťa lupene ohnivej ruže, on mi tie bozky vracia, je to čoraz pálivejšie. Nechcem aby to skončilo.

Teraz ho do mňa vráža z celej sily. Vie že zachvíľu to na mňa príde, preto sa snaží. Ja sa už nedokážem ovládať. Naozaj dúfam, že naši spia tvrdo ako zabití, lebo som mŕtva.

What is love ? British islesWhere stories live. Discover now