Capitolul 6

1.1K 140 19
                                    

Cam toate capitolele de acum înainte vor fi pline se momente drăguțe pentru că merităm cu toții aceste zile după atâta timp :(


Taehyung s-a trezit a doua zi destul de târziu, ascuns sub pătura călduroasă, iar pentru câteva secunde bune a crezut că tot ceea ce se întâmplase cu o zi în urmă fusese doar un vis frumos, fiindcă mai trecuse prin asemenea nopți doar pentru a se trezi peste câteva ore cu fața pătată de lacrimi uscate. Totuși, din exteriorul camerei sale se auzea o melodie lentă și puțină gălăgie din bucătărie, iar Taehyung a zâmbit când a simțit mirosul mâncării din aer, realizând că probabil Jeongguk gătea. Gândul că Jeongguk era acolo, gătind, era atât de plăcut încât Taehyung a început să chicotească în timp ce se ridica din pat. A stat câteva secunde pe marginea acestuia înainte de a se ridica complet, îndreptându-se spre dulap pentru a-și scoate o pereche de pantaloni largi din moment ce purta doar un tricou larg. În timp ce căuta a auzit pași în spatele lui, dar nu a fost nevoit să se întoarcă, fiindcă deja știa cine era. Jeongguk l-a îmbrățișat, iar Taehyung a tras aer în piept, zâmbind, înainte de a-și lăsa capul pe spate pentru a-l sprijini de pieptul acestuia. Jeongguk și-a lipit buzele de obrazul lui, iar Taheyung a chicotit, simțind că plutea. Nu fusese niciodată îndrăgostit, însă era destul de sigur că ceea ce el ș Jeongguk simțeau era cu mult peste acel termen.

—Bună dimineața, love.

Chicotind din nou, Taehyung a scos o pereche de pantaloni din dulap, apoi s-a întors spre Jeongguk, privindu-i ochii sclipitori și părul ciufulit. Arăta atât de normal, de parcă abia se trezise, purtând un simplu tricou negru și pantaloni gri, largi. Arăta familiar, arăta ca ceva ce Taehyung își dorea să vadă în orice moment al zilei. Jeongguk i-a zâmbit, așezându-și palmele pe talia lui, iar Taehyung l-a urmat, îmbrățișându-l doar pentru a se asigura că era real, că era acolo.

—Bună dimineața. Am dormit prea mult, nu?

Jeongguk a chicotit, spunându-i că era ora 10 dimineața, iar Taheyung a oftat mulțumit, fiindcă era sigur că dormise mai mult de atât.

—După ce ești gata să vii la masă. Am pregătit micul dejun.

Taheyung a aprobat, iar Jeongguk și-a lipit buzele de fruntea lui înainte de a pleca din nou, lasându-l pe el în mijlocul camerei zâmbind ca un idiot în timp ce privea ușa pe care acesta tocmai ieșise. A auzit totuși pașii celor doi câini și a realizat că nu se trezise pentru a-i plimba sau pentru a le da mâncare, așa că s-a îmbrăcat repede, alergând spre baie pentru a se spăla pe dinți și față, ieșind din aceasta cu periuța între degete și pastă de dinți pe buze. A alergat până la ușă, aplecându-se pentru a se încălța, Jeongguk ieșind din bucătărie cu sprâncenele unite și brațele încrucișate la piept atunci când a auzit gălăgia provocată de el. S-a sprijinit pe tocul ușii, zâmbind, iar Taehyung s-a ridicat, ținând un pantof între degete și periuța în cealaltă mână.

—Baby, ce tot faci?

Taehyung s-a înecat din cauza apelativului, însă și-a revenit, privindu-l pe Jeongguk cu ochi mari și speriați.

—Câinii, nu i-

Nu a apucat să termie de vorbit înainte ca Jeongguk să izbucnească în râs, acesta pășind în față pentru a se apropia de el. I-a luat pantoful dintre degete, așezându-l înapoi jos, apoi s-a aplecat pentru a îi scoate piciorul din celălat, privindu-l pe sub gene atunci când a terminat. S-a ridicat, iar Taehyung s-a simțit atacat de frumusețea și blândețea acestuia, de felul în care îl privea sau de atingerea fină de pe obrazul lui atunci când Jeongguk i-a mângâiat pielea.

—M-am ocupat eu de ei, Tae. Calmează-te, da? Du-te și pregătește-te, apoi vino să mâncăm.

Expirând încet, Taehyung a zâmbit, plecând apoi pentru a-și clăti pasta de dinți. A revenit peste 5 minute, intrând în bucătărie pentru a-l vedea pe Jeongguk deja așezat la masă, Muse și Onyx dormind lângă perete, ca și când stătuseră cu el în tot acel timp, ceea ce probabil și făcuseră, iar acum încercau să doarmă cât mai aproape de ei. Taehyung a zâmbit, așezându-se pe scaunul lui, apoi l-a privit pe Jeongguk.

white on white | taegguk RO Where stories live. Discover now