22. BÖLÜM -PART 1-

1.5K 110 34
                                    

Bir süredir içinde bulunduğum ruh hali ektedir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir süredir içinde bulunduğum ruh hali ektedir. Mezun olmaya çalışırken bir yerlerde bayılıp kalmadan ve henüz nefes alır halde sonunda bu dönemi tamamladım.  Tüm bu yoğunluk içinde bir de hem kendimin hem de ailemin sağlık problemleri oldu. Umarım bu yaşadıklarımız son olur.

Bölüm Şarkıları
Christina Perri- A Thousand Years
Cem Adrian- Sen Benim Şarkılarımsın

***

Berrak ofisten çıkmadan önce makyajını tazelerken eli titreyip her şeyi mahvetmesin diye çok dikkat etmişti. Bu akşam duygusal anlar yaşanabileceğini düşünerek suya dayanıklı bir maskara sürdü. Gecenin sonunda panda olmak istemiyordu.

Gülşen ofisten çıkalı çok olmuştu. Boş zamanı olmasından yararlanarak evde bir sürü yemek ve tatlı ile kendini mutlu etmeye çalışacaktı. Kızın kendine limonlu bir tatlı yapacağına adı kadar emindi Berrak.

Arabayla Batuhan'ın evine gelmeden önce arabayı kendi sokaklarına bırakıp yürümeyi tercih etti. Fatih'e bir sürpriz yapacaksa her şey tam olmalıydı.

Batuhan'ın evine geldiğinde hızlıca mutfağa girdi. Batuhan ona sürpriz olarak birkaç soğuk ve zeytinyağlı yemek yapmış ve dolaba koymuştu. Buzdolabının üstündeki nota ve Burcunun çizimi olan kuru kafaya güldü.

Berrak mutfak önlüğünü takarak buraya kadar taşıdığı poşetlerden yemek malzemelerini çıkardı. Eli hızlı ve lezzetli olduğu için çok şanslıydı. Bu sefer çok güzel mantarlı bir tavuk sote yapacaktı.

Yemeklerini yaparken bir yandan da şarkı söylüyordu. İşlerini bitirdikten sonra Batuhan'ın masayı ve servis tabaklarını çoktan hazırladığını gördü. Arkadaşı anlaşmalarının hakkını vermişti. Masaya yavaş yavaş ara yemekleri getirdikten sonra aynada üzerini tekrar kontrol etti. Pencereden baktığında Fatih'in arabasının geldiğini görmüştü.

Derin nefesler aldı. Birazdan hayatının dönüm noktası olacak hayat çizgisi bir kırılma daha yaşayacaktı.
Apartman kapısını açtıktan sonra evin kapısının ardında bekledi. Fatih Batuhan'la erkek erkeğe oturacaklarını sanıyordu. Zil çaldığında Berrak derin bir nefes alıp vererek kapıyı açtı.

Fatih aklında hiç yokken Batuhan'ın bin bir ısrarına dayanamayıp ona gelmişti. Kızların kendilerine olan tavrı üzerine düşünüp durup birlikte kafayı yiyeceklerini sanıyordu. Ancak karşısında bin bir özenle hazırlanmış ve gülümseyen Berrak'ı gördüğünde nefesi kesilmiş, bir an nefessiz kalmıştı. Berrak'ın yüzüne birkaç günde hasret kalmışken onsuz onca yılı nasıl geçirdiğine inanamıyordu.

"Berrak, sen." derken sesini çıkarmaya bile korkmuştu. Belki de artık halüsinasyon görmeye başlamıştı. İnsanlar aşktan delirebilirdi öyle değil mi? Belki de Fatih delirmişti. Ancak Berrak zaten kalbini almıştı, aklını da alabilirdi isterse. Fatih kendinde olan her şeyi Berrak'a feda edebilirdi.

Aşk İkilemi -Aşk Serisi 1-Where stories live. Discover now