12. BÖLÜM

2.3K 140 101
                                    

Rabbim sonunda bu bölüme gelebildim.
Bu bölüm kamp öncesi son bölümümüz.

Bu bölüm de uzun ve yoğun bir bölüm olacak. Gelecek bölümdeki kamp ile birlikte hikayenin ilk bölümü bitecek.

Bölüme geçmeden önce bir doğum günü kutlamam var. Kendi doğum günüm. Hoş geldin 21. Yaşım. Bazen kendimi alnımdan öpüp iyi dayandın reyiz demek istiyorum.

Burada beşinci yılımın içinde olduğum düşünülürse on beş yaşımın son çeyreğinden beri Wattydeyim. Beni büyüten en önemli kaynaklardan biri. Burada çok fazla insan tanıma şansı buldum. Wattpad'in hayatıma girdiği yılın sonunda bu hikayenin Fatih'ine ilham veren kişi tarafından terk edildim. Seni bırakmam sen benim için çok değerlisin diyen adam(!) bu sözden bir hafta sonra beni ele güne rezil ederek terk etti. Ondan sonraki altı ayı Pazartesiden Cuma öğleden sonraya kadar deli gibi gülerek Cuma öğleden sonradan pazar gecesine kadar ise hüngür hüngür ağlayarak geçirdim.

Hayatıma daha sonra Mayıs 2015de biri girdi. Bir arkadaş daha sonra daha fazlası olan bir dost(!). Birbirimize söylemek istediğimiz şeyleri söyleyen bir şarkı vardı güya. Ayten Alpman Ben Varım... Onun hayatımda gerçekten olmadığını 2017 Ekim'de öğrendim. Önceki hikayeleri okuyanlar benim 2016-2017 arasında milyon ihanete uğradığımı bilir. O hikâyelerin bir çoğunun bitmeme devam etmeme nedeni de budur. Bu hikaye benim yeni başlangıcım oldu. Yeni ve güzel bir başlangıç. Bu hikaye benim geçmişim, bugünüm ve geleceğime yönelik hayallerimden ilham alındı. Ben bu hikayeyi iyileşmek için yazmaya karar verdim.

Bir Mart günü Tuğba'ya aynı bu şekilde söyledim sanırım. Ben geçmişimi atlatmak için yazacağım bunu. Bu hikayemin milyon okunmasından daha değerli olacak tek şey içimdeki açık defteri kapatması. Çünkü yoluma bakmam için bu gerekiyor. Ben bu doğum günümde kendime bir hediye vermek istiyorum. Kendime verdiğim hediye şu. Herkesi affediyorum... Bana ihanet eden, yalan söyleyen iftira atan insanları bile affediyorum. F'yi bile... Ben kendi hakkımdan vazgeçiyorum ve kötülüklerini Allah'a havale ediyorum. Bundan sonra hiçbirinden nefret etmeyerek kin tutmayarak 21. Yaşıma başlıyorum. Ben bugün yeniden doğuyorum.

Keyifli okumalar.

Bölüm şarkıları
Ajda Pekkan- Düşünme Hiç
Kenan Doğulu- Aşk Kokusu
Kenan Doğulu- Aşkkolik

***

Gülşen uyandığında saat çoktan sekiz olmuştu. Akşam biri geçerken yattığı düşünülürse sekizde uyanması bile mucizeydi. Üzerinde dün geceki elbisesi ile yattığına inanamıyordu. Elbisesi ve Batuhan'ın ceketi. Yaşadığı farkındalık ile hızlı doğrulduğunda kafasını yatak başlığına vurdu.

Başını ovuştururken dün gecenin belli noktasından sonrayı hatırlamaya başladı. Batuhanla şarkı söyleyip dans ettiğini hatırladığında daha az önce darbe alan kafasına bu kez kendi vurdu. Daha sonra mekanın çıkışında Berrak'ı beklerken konuştuklarını hatırladı. Bu sefer kendine sözel bir tepki vermişti.

"Aptalsın aptal..." Kendini sakinleştirmeye çalıştı. Normalde olsa filtreleyip söylemeyeceği şeyleri söylemiş olsa bile hiçbiri yalan değildi. Olan olmuştu bir kere. Neyse ki başka bir aptallık yapmamıştı.

Yataktan kalkıp önce geceden kalma halini yok etmeye çalıştı. Hızlı bir duş, şık bir kıyafet ve özenli bir makyaj ile oldukça iyi duruyordu.

Aşk İkilemi -Aşk Serisi 1-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum