2.BÖLÜM

4.4K 212 50
                                    

Selamlar, umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir. Benim hayatımda Cumadan beri harika gelişmeler oldu. İlki Berrak gibi benim de önümüzdeki iki ay içinde Öğrenci Koçu olacak olmam. Yani hayallerime yaklaşmam.

İkincisi ise erkek kardeşimin üniversite sınavını atlatmış olması. Umarım giren diğer insanlar için de bu süreç hayırlı şekilde sona ermiştir.

Yeni bölüm Perşembe Günü sizlerle olacak.

Kızların bölüm içi kombinleri bölüm sonunda isterseniz bakabilirsiniz.

Bölüm Şarkısı
Ayşegül Aldinç- Bir Tek Gördüğüm

***

Berrak, Gülşen'in sakinleştirme çabalarının yardımıyla uykuya daldığında saat çoktan gece iki olmuştu. Sabah sekize kurdukları alarm çalmadan önce uyandı Berrak. Gülşen'in uyanmaması için alarmı kapattı zaten arkadaşı kendi yüzünden geç uyumuştu.

Yataktan kalkıp etrafına sersem gibi baktı, kızların dün gece kendisine nasıl sahip çıktığını gördükten sonra onlar için bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyordu. Yataktan kalkıp parmak ucunda odadan ayrıldı. Banyoda elini yüzünü yıkarken göz altlarının çıkmadan önce iyi bir kapatıcıya ihtiyacı olacağını fark etti. Kızarmış gözler ve mora çalan göz altları ile Fatih'in karşısına çıkmayacaktı. Gece Batuhan'a kızmadığını söylemişti ancak bu genç adamın elinden kurtulacağı anlamına gelmiyordu. Berrak onun da elbet canına okuyacaktı ancak bu geniş zamana yayılacak bir intikam planıydı.

Mutfağa gidip hızlı bir şekilde ama bir tek kuş sütünün eksik olduğu bir masa kurdu. Kahvaltı hazırlama konusunda ezelden beri eli hızlıydı. Yumurtaları da yumurta tutuculara koyduktan sonra kızları uyandırmak için mutfaktan çıktı. O sırada bacaklarına dolanan tüy yumağıyla neşesi biraz yerine gelmişti.

"Bilo, önce anneciğini uyandıralım mı ne dersin?" dedikten sonra koridorun sağ ucundaki odaya girdi. Arzu alışkanlıkla yastığına sarılmış uyuyordu. Berrak onu hafifçe dürttü.

"Arzu, kahvaltı hazırladım canım hadi uyan." Arzu çift kişilik yatağa ve hayata alışmış olmasının etkisiyle
"Mahir ya beş dakika daha," derken yan dönmüş ve yataktan düşüvermişti. Berrak bir adım geri çekilip yere düşen arkadaşına gülmemek için kendini tuttu.

"Enişte şu an hala uyuyordur balım, yani inşallah." dediğinde Arzu yere çarptığı başını ovuşturuyordu. Berrak'ın iması üzerine kızın ayağına küçük bir tekme savurdu.

"Benim kocam canını seviyordur Berrak merak etme. Kızları uyandırdın mı?" dediğinde Berrak başını iki yana salladı.

"Ben Gülşen'i uyandırayım hem dolabından kıyafet de aşırırım bu arada. Sen de senin odandaki kızları uyandır." derken az önce yere düşen o değilmiş gibi ayağa kalkmıştı Arzu.

Berrak hareketlenen Bilo'nun kucağından inmesine izin verdi ve onu bırakıp kendi odasına geçti. Muhteşem kuzenler çoktan uyanıp kızın dolabına dadanmışlardı bile. Berrak omzunu kapıya dayayıp arkadaşlarına baktı. Fatih'in hayatına girdiği ilk dönemle bu dönem arasında hayatında bariz farklılıklar vardı.

"Berrak iyi misin?" Setenay'ın dibine geldiğini fark etmemişti bile. Berrak gülümseyip gözlerini kırpıştırdı.

"Şu anımı düşünüyordum. On bir sene önce Fatihle tanıştığım zamana bakınca liseye yeni başlamış, hayatında yalnızca iki gerçek arkadaşı olan ve ergenlik hezeyanları ile boğuşan bir kız görüyorum. O zamanlar hele de ilk terk edildiğim günlerde ve tabi aylarda çok canım yanmıştı. Şimdiyse kendi evimi, işimi ve hayatımı kurdum; harika arkadaşlıklarım var sizler varsınız. Ergenliğe rağmen liseyi ve ardından üniversiteyi bitirdim hatta hep istediğim o akademik kariyer basamaklarını çıkabildim. Hayatımda aşk olmasa da olur sanırım ya." Setenay arkadaşının yanağından bir öpücük aldı.

Aşk İkilemi -Aşk Serisi 1-Where stories live. Discover now