6.

233 18 0
                                    

Ma tényleg korán keltem. Mivel ma megnézem a sulit kicsit izgulok de közben boldog vagyok. Ma úgy döntöttem egy jól Kinéző fekete egyformán szakadt farmert veszek és hozzá egy rövid pulóvert. Kivételesen anya előtt készültem el. Anya elvitt a suliba az igazgató elvisz minket körbe vezetni. A tantermek átlagosak és csak digitális tábla van. Vannak órák mikor csak laptopot használnak a diákok. A torna terem egész pici mert valami stadion van a földszinten. Várjunk csak úgye ez nem egy focis iskola. Utálok focizni de egészen jó vagyok benne tudom furcsa párosítás, de hát én is furcsa vagyok. Az ebédlő tök modern és az étlapról a kaják sem tűntek rossznak. A büfé egy egész tantermet elfoglal, nagyon nagy és tök király. Vannak külön sörpadok (persze modern változatban) ahol megeheted a kajád. Az iskola udvarában van elég sok rejtett zúg szerencsére. Még van egy kinti kosár/foci pálya. Úgy értitek egyben. Szóval a suli tetszik. Találkoztunk egy tanárral is aki elég jó fejnek tűnt. Már csak egytől félek, remélem tényleg nem focis iskola.
Most, lemegyünk a suli leghiresebb helyére - mondja az igazgató
A földszintre? - kérdeztem vissza
Igen - mosolygot rám
Csak ne foci pálya legyen, ne foci pálya legyen. Izgultam. Tudom kicsit lehet nevetséges, de én ha izgulok ezt szoktam hajtogatni magamban. Remélem azért ez nem beteges.
Tadaam, itt a... - beszélt az igazgató
Hát ez gyönyörű - szólalt meg egész halkan anya
Hát nem véletlenül a kategóriában, a mi iskolánk a leghíresebb - mosolygot rám újra
Ez tényleg csodálatos, csak kicsit meg - meg lepődtem - habogtam
Hát nem mindenki jut el idáig - nézet ránk
Tudom büszke is vagyok rá - mosolygot anya és rám nézett
Haho én is itt vagyok - kacagtattam meg a "közönségem"
Látjuk - kacagott tovább az igazgató úr
Akkor jó - mondtam vicceskedve

Amikor haza értünk már este fele volt. Holnap gólya tábor úgy hogy korán leszeretem volna feküdni de egész végig az iskola földszintjén lévő pályára gondoltam. De hogy milyen pálya ez ez egy olyan pálya aminek a sportja nekem hobbi szinten megy. De miután ezeket végig gondoltam sikeresen elaszom.
De nem sikerült így előveszek egy csokit mert hát este nem iszok energiaitalt. Bekapcsoltam a macbookomon a netflixet. De sajnos vagy nem sajnos elaludtam rajta.

Jeges álomWhere stories live. Discover now