1.

379 20 5
                                    

Vivien, kellj fel, vivi - a húgom Dalma ébresztett
Miaz Dalma? - riadtam fel
Készülődj, 8-ra megyünk a suliba - néz rám
Ja, igen - nézek rá fel ébredve
Kérsz kávét? - újra néz rám
Nem kösz - motyogom
Már leszoktam a kávéról helyette energiaitalt iszok. A szekrénybe épített frizsiderből kiveszek egyett. Már csak 4 db van. Lassan elkell mennem bevásárolni.
Kicsit elegánsabban akkartam ma öltözni, egy hosszú fehér pulcsit vettem fel (amit a chrashomtól kaptam) és egy fekete nadrágot. A kedvenc kabátomal akartam felvenni, csak anya nem engedte. Úgy, hogy élő kerestem a fekete téli kabátomat. Először a Hericzbe mentünk. De nagyon nem tetszet. A suli nagyin lepattant volt. A második a Rojo volt, amit személy szerint én választottam. Az iskola jól nézet ki csak a diákok és a tanárok elég nagyképűek voltak.
Ilyen iskolába nem szívesen járnék. Aztán jött a meg váltó iskola. Ami a Javier volt. Igazán teszet. A suli modern volt. A diákok és a tanárok is kedvesek voltak.
Az igazgató úrnak volt egy furcsa kérdése amit nem értettem. Azt kérdezte tudok e korcsolyázni. Gondolom néha néha biztos elmennek korizni. Szóval anya kicsit később vissza ment és beadta a papírokat és a sorrendet. Ami így néz ki.

Kedves igazgató úr /urak!
A lányom (Vivien Giff) az alábbi sorrendet választotta.
1. Javier Fernádez escuela secundaria
2. Tamara Rojo bailarín escuela secundaria
3. Hericz escuela secundaria

Remélem sikerül bekerülnöm az első helyre. A Javier tényleg szuper suliba. Holnap Dalma sulijait nézzük meg. Azt mondták, hogy ha nem kevesebb 3 nap múlva vissza jeleznek.
Nagyon várom szerintem még soha nem izgultam ennyire.
Annyira fárasztó volt ez a nap. De szerencsére az egyik suli közelébe volt egy shop ahol volt csomó fürdő bomba. Rajongók ezekért. Vettem 2 feketét, 2 rózsaszín, 2 pirosat, 2 kéket és 2 neon sárgát. Ma kipróbálom a rózsaszínt. Alig várom, hogy végre aludjak egy kicsit. Úristen, most jutott eszembe ma nem is vacsiztam. Akkor ma netflix közben eszek. Jó éjszakát!

Jeges álomOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz