4.

258 19 2
                                    

Reggel arra kelltem, hogy csöngetnek. Mivel még nincs postaládánk, így ha levelet hoznak be adják az ajtón. Aztán a gondolataimból vissza térve, hallottam, hogy valaki a lépcsőn jön fel. Úgy hogy jobbnak láttam játszani hogy alszok és az energiaitalom elrejteni az ágy aljába. Nekem olyan ágyam van mint amit láthatatatok tiktokon, ami olyan hogy az ágy alá be lehet menni és kuckózni lehet stb... Hallottam, hogy nyilik az ajtó, na most már tényleg alvás vagyis játszás, mindegy.
Anya be nézett várt egy kicsit hát ha lebuktat, de ebbe már profi vagyok. Úgy hogy közelebb jött anya és keltegetni kezdett. Ezt csak nagyon fontos esetekben szokta úgy, hogy felkeltem a játszásból.
Igen anya? - néztem rá hamis álmos tekintettel
Meg jött a leveled a Javierből - nézet rám boldogan
Kibontottad? - sütöttem le a szemem
Nem, hová gondolsz - mentegetőzött aztán ki ment a szobából
Mikor már hallottam, hogy leért a lépcsőn is, elővettem az energiaitalom és kortyolgatni kezdtem. A levelet csak bámultam. Mi lesz ha az áll benne, hogy nem vettek fel.
Nem akarok összetörni de nem kibontani meg gyávaság.
Vettem egy mély levegőt és a borítékot a kezembe vettem. E szép keddi napot csak nem rontja el ez a levél. Beraktam az ujjam az összeragasztás alá és szép lassan végig húzztam. Megkell tened, megkell tened ezt ismételgetem magamban.
Ki bontottam a borítékot és kivettem belőle a levelet. Elkezdtem sírni. Anyához a levélel a kezemben lementem sírva.
Mi a baj drágám? - ölelt át anya, amire a húgom is felkapta a fejét a telefonjából.
Nem válaszoltam csak anya kezébe nyomtam a borítékot.
Anya elolvasta és rám nézet. Láttam, hogy az ő szeméből is kigördül egy könnycsepp.

Jeges álomWhere stories live. Discover now