12.

155 10 5
                                    

Miután az elhagyott telefonom nagy nehezen megtaláltuk. Ne is kérdezétek, olyan sokáig voltunk, hogy Alexet minden percben hívták. De próbálta folyamatosan leplezni, nem sikerült. A telefonom az egyik székre ráesett és lefedte a párna. Mikor észrevette a mobilom a kezembe nyomta, én megöleltem ő peddig elrohant. Alexel az esés óta nagyon sokat chatelünk. Sikeresen elaludtam e-miatt, igy lekéstem a buszt úgy, hogy még 30 perc mire megy az új busz. Nagyon jó! Már Csengének írtam, hogy szóljon az ofőnek, mikor egy ismerős bmw begurult a busz megállóba. Gergő ennél nem is lehetne bunkóbb, folyton flexel.

Vivcsu, pattanj be - Szólal meg mint egy kis csitrijének.
Nem, még a végén azt hiszik fel akarsz szedni - tekintek oldalra
Elleneznéd? - röhög
Jó, de csak azért, hogy ne késsek - pattantam be a kocsiba
Mivan, megint elaludtál? - hangosította fel a rádiót
Ne már, mindenki a zenét fogja hallani az utcán - szégyeltem el magam helyette
Na és? Legalább lesz mit hallgatni - röhög
Akkora bunkó vagy - és ezzel a mondatommal megérkeztünk.
Végre kiszállhattam mellőle.
Ma az ofő bejelentette, hogy lesz egy téli bál amit a 9.- esek szerveznek (ebből én szerencsére kimaradtam) úgy hogy 11.-es ként kipróbálhatóm. Egyedül azért sajnálom ezt a 2 évet, mert nem lehetem együtt Csengével. Az előző barátaim, azért a közelében se voltak. Vissza térve a bálra, jövő hét pénteken lesz. Utána pedig egy after party persze, hogy a buli se maradjon le. Csenge szerint elég állat a buli. Na kiváncsi leszek!
A napom unalmas volt, mint mindig. Kifelé menet a suliból Alex és a haverja felajánlották, hogy menjünk el kajálni. Igen jól gondolod, Csenge rábeszélt. Aztán Alex haza kisért, jól éreztem magam vele. Otthon megírtam a házim és még tanulhattam. Hurrá, holnap biosz tz. Utálom a bioszt!
Este a szív és érrendszer felett aludtam el. Viszont rá szerintem fél órára felriadtam. Csenge hangüzenetet küldöt. Ránéztem az időre, 3 óra. Te jó isten, hát én nem 30 percet pihentem. Most hallgasam meg az üzenetet, biztos nem fontos majd reggel meghallgatom. Vissza tettem a fejem. De mivan ha fontos? Jó megnézem, na ez nagyon jó. Semmit nem mondot, kb. Gondolom ő nem tanult semmit a tzre és nem is fog. De most már tényleg lefekeszem, elfáradtam.

Sziasztok!❤️
Többen írtátok, hogy folytasam a könyvet. Próbálom minél előbb hozni a részeket. (Ez most ilyen rövid rész lett, a következő jobb lesz) . ♥️

Jeges álomWhere stories live. Discover now