3.

286 18 3
                                    

Jó reggelt! Ma vagy holnap érkezik meg a levél. Remélem, hogy a 4.8 átlagom elég lesz az első helyre. Az első két helyre még sportorvosit és sport beutalot is kértek. Lehet hogy a Javier sport suli vagy van sport tagozat. Majd megkérdezem anyát. Hétfőn (ma van hétfő) úgy gondoltam ha már nincs suli, gondoltam pizsis napot tartok.
Amikor a macbookomon belépem a netflixbe hallotam, hogy csöngetnek. El indítottam a riverdalet mikor anya nekem ordibáltt. A legjobbkor!
Lementem és anya egy borítékot lengetett a kezében.
Honnan, jött? - néztem anyára, leolvasta a nevét
A Rojoból - szóval ha felvettek akkor csak a Javiert kell megvárni
Nyisd ki kérlek - nem merem kinyitni.
Igazából örülnék ha felvenének mert a balett tudásom fejlődne.
De a közönség miatt nem akarok oda menni. Úgy, hogy döntsön a sors.
Felvettek - mondja mosolyogva anya
Ez jó hír - mondtam anyának
Nem is, örülsz? - anya kezdett tapintatos lenni
De, a balett tudásomnak jó lesz - egy erőltetett mosolyal jelzem
És neked? - lép közelebb
Nem tetszet a környezet - vallottam be
Kicsit, nagyképűek voltak nem, de? - át ölelt anya
Nem kicsit - nevetek fel
Semmi gond még ott van a Javir és ha nem jön be akkor felebezünk, de mindenképp megoldjuk valahogy. - mosolyog de kicsit szerintem szomorú
Köszönöm - felmentem a szobámba
Beszéltem kicsit az egyik Barcelonai barátnőmel. Ennek a barátnőmnek régen bejött a chrashom, remélem nem hajtott rá így, hogy elmentem. Dalmának ma kell felvételiznie egy énekes suliba. Úgy, hogy megint egyedül leszek. Kibontottam egy csokit és el indítottam egy hívás a barátnőim felé. 3 man be is csatlakoztak. Az a barátnőm nem vette fel akivel előtte beszéltem.
Igazából ezek a barátnőim nagyon jó barátok nem tennék velem semmi rosszat. Egyébként is most meséltek, hogy mennek bulizni és nagyon hiányolnak.
Remélem itt is találok ilyen barátokat. A húgom mikor haza ért anyával elmesélte, hogy a szóbelin énekelnie kellett az írásbelin pedig a szolfézst kellett hasznosítania. Olyan jó hangja van. Nekem még a közelében sinvsen a hangom. Sőt kimerem jelenteni szörnyű hangom van. Nekem a sport az jobban megy.
Mikor haza érték akkor már késő volt. Olyan 8 óra körül. Anya feldobta az ötletet, hogy együnk tortillát. Szóval kerestünk egy éttermet ahol ehetnénk. Talaltunk egy nagyon jó fast foodost, életemben nem ettem ilyen jót. Haza érve fürdés után tvztem a szobámban. Találtam egy filmet ami tetszet, de sajnos elaludtam. Aztán olyan 3 körül felkeltem és lekapcsoltam a tv-t.

Jeges álomWhere stories live. Discover now