5.

268 17 2
                                    

,, Mi a baj drágám? - ölelt át anya, amire a húgom is felkapta a fejét a telefonjából.
Nem válaszoltam csak anya kezébe nyomtam a borítékot.
Anya elolvasta és rám nézet. Láttam, hogy az ő szeméből is kigördül egy könnycsepp."

Gratulálok, kincsem - nézet rám anya tényleg büszkén, rég láttam ilyenek
Köszönöm - öleltem meg
Ha fel vettek akkor miért sírtok? - nézet rám a húgom kérdőn
Erre anyával csak felkacagtunk.
Mostantól elmondhatom, hogy a Javierbe járok. Olyan boldog vagyok.
Anya még ma felhívta a Javier igazgatóját. Hétfőn kezdek csütörtökön és pénteken lesz a gólya tábor mert egy kezdő osztályba kerültem. A mi osztályunknak a neve az él lett és hozzá az idézet
,, Él és cél nélkül nincs siker"
Nem értem mit jelenthet.
Holnap lesz a suli megnézése már kíváncsi vagyok. Még tudok pár szót váltani az igazgatóval.
Ez életem legjobb napja esküszöm. Életemben 1 olyan pillanat volt mikor csalódtam a szüleimben, vagyis csak az egyikben aki apa volt. Kivsi voltam, törékeny és érzelmileg labilis. Sosem bocsátom meg apának, hogy elhagyott. Dalma már nem is szólítja apának, csodálom, hogy ő így túl lépett rajta, nekem eddig mindenkin akin túl kéne lépnem sebet hagyott az életemben. Eddig nem meséltem de volt egy barátom, ami tényleg komoly kapcsolat volt. A srác 10. es volt én 9. Tök boldogok voltunk meg minden aztán megbetegedet már 1 hete nem volt suliba, gondoltam kedveskedem és meglepem. Vettem neki sütit oda fele aztán a barátom az udvaron ülve smárolt az állítólagos legjobb barátnőjével. Utána még be akarta nekem adni, hogy csak kepzelödtem, de most komolyan és azóta nem volt kapcsolatom. Tudom filmbe illő történet de nem az. Ez a két "tragédia" után már kevésbé bízom az emberekbe. Ez a világ már csak a saját érdekeit nézi. Ez a világ már megérett a bomlásra.
Meg lehet, hogy ezek a "tragédiák" miatt szeretem az újra kezdős filmeket. Én is úgy lennék egy film fő hőse, gondok nélkül és amit fő ként irigylek az az, hogy tudnak újra kezdeni. Ami nekem rosszabul megy mint a kémia. Ez nagy szó. Mert a kémiát teljes szívemből utálom.

Jeges álomWhere stories live. Discover now