2.

344 19 0
                                    

Ma kivételesen időben kelltem. Volt időm meginni egy energiaitalt. Pont azt ittam mikor Dalma berontott. Na már csak ez hiányzott.
Jó reggelt - köszönök rá mosolyogva, de ő az italomat fűrkészi
Becsukja az ajtót.
Vivi, adsz nekem is? - néz rám kutya szemekkel
Nem, ne légy egészségtelen - próbálom megovni
Na vivi tudod, higy anya nem szereti ha ilyet iszol - most próbál észhez téríteni
Jó és? Amit nem tud az nem fáj neki - elmondom a modtomat Dalmának is
És ha valaki elmondja? - na ne most Dalma zsarol
Jó, de egy szót se - nyomok egy energia italt a kezébe
Na ez marha jó, meg zsarolt a húgom.
Köszi - mosolyog - ja és nem sokára indulunk
Oké - támadt egy ötletem felkeltem és lementem a lépcsőn
Anya az baj lenne ha ma nem mennék el veletek? - nézek anyára boci szemekkel
Miért ne jönnél? - hát ez nem jött be
Hát..., megbeszeltük Annaékal, hogy videochateznénk a sulikról meg stb... - improvizáltam
Jó, oké - ebben mindig is jó voltam
Anya és Dalma elmentek. Én még Barcelonában kértem egy kis pénzt anyától abból elmentem most vásárolni. Alig várom, hogy 1 év múlva 18 legyek. Most 17 vagyok így még pár dolgot nem vehetek meg. Láttam egy boltot nem messze a kocsiból. Szóval elindultam. A boltban vettem egy pár csokit, csipszet tartalékba. Vettem több fajta energia italt.
Végre haza értem, kicsit hideg van már. Ha a Javierbe vesznek fel metrózni fogok. Ha a többibe akkor buszal. Itt Madridba van metró bérlet is. Barcelonában nem volt. Ott csak buszra.
Most értek haza anyáék. Vettem Dalmának is 2 energiaitalt.
Tegnap elkezdtem netflixen egy sorozatot. Tetszik a sorozat mert izgalmas. Angolul elég jól tudok szerencsére. A gimnáziumba felvett második nyelv nekem a portugál volt.
Remélem ezekben az iskolákban is van portugál. Azért választottam annó ezt a nyelvet mert apának a kedvenc helye Portugália. Ezért minden évben oda jártunk nyaralni és kitalatam, hogy én is érteni akarom ezt a nyelvet.
De hát az élet keresztbetett így már fölöslegesen tanulom ezt a nyelvet. Akkor miert tanulom még mindig? Mert megtetszet ez az egész nyelv. Kicsit hasonlít a spanyolhoz, de mégis más.
Szeretem ezt. Egyébként a volt portugál tanárom nagyon nem bírt. De én azért is csináltam.
Mert en olyan ember vagyok ha bezárják előttem az ajtót akkor bemászok az ablakon. Velem nehezen tudnak kicseszni. Ezért nem vagyok valami jó célpont a piszkálodásokra. Sőt talán még fordítva is. De ezt csak neketek!
Na jó, valamit be kell vallanom.
Kicsit talán hazudtan nektek. Még nem töltöttem be a 17 et. Mivel a 11. Osztályba járok. December 28. kán leszek 17. A régi barátnőimel mindig nagy bulit csaptunk szilveszterkor.
Tőlük mindig ez volt a szülinapi ajándékom. Remélem azért az új barátnőimel nem így lesz. De eközben besötétedett. Lassan elalszom ha már végig néztem 6. részt. Na jól van most már tényleg jó éjt.

Jeges álomNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ