64.

1.7K 79 4
                                    


Na gauči sme si všetci spravili svoje pohodlie, ja som zostal sedieť na Taem a chalani taktiež pri sebe. Priniesli sme si občerstvenie a venovali sa filmu. Tae ma jemne hladkal po chrbátiku a sem tam zašiel aj nižšie. ,,Taee notaak," zasmial som sa, viacej sa uvelebil a znova sa venoval filmu. ,,Ja nemôžem za to že sa pri tebe nedokážem ovládať." zašepkal mi do ucha a vzal mi ruku. Priložil si ju na svoje prirodzenie a ja som mohol pocítiť aký je tvrdý. ,,T-tae," vydýchol som, pretože už len cez látku som mohol cítiť aký je veľký a hrubý.
,,Poďme do izby." zašepkal som mu a už sa chcel postaviť no znova si ma stiahol na seba.
,,Nie Kookie, nechcem sa s ničím ponáhľať a ani na teba tlačiť, má to ešte čas."

,,Nie Tae, chcem to." tentoraz som mu zobral ruku ja a priložil ju na môjho kamaráta. Postavili sme sa spoločne a prešli ku schodom. ,,Chalani, my si pôjdeme už ľahnúť, ahojte."

,,Čautee."

,,A šetrite posteľ!"  Kreténi. Len som pretočil očami a zobral Taeho za ruku. Vošli sme do mojej izby a hneď som bol pritlačený na dvere, ktoré som predtým zamkol. Tae ma začal dravo bozkávať a rukami zachádzať pod moje tričko. Prechádzal mi po hrudi a mapoval každý jej kúsok. Odpojil sa od mojich pier a začal mi bozky pokladať na čeľusť. Vyšvihol si ma do náruče a jemne ma položil na posteľ. Vyzkliekol mi tričko a len sa kochal výhľadom. Sklonil sa k môjmu krku, kde sa okamžite prisal a začal tvoriť znamienka lásky. Už len tieto jeho jemné, ale zato plné dotyky slasti ma doháňali k šialenstvu. Krútil som sa pod ním a vzdychla jeho meno.

Presunul sa k bradavkám, o ktoré začal pečovať. Jednu hryzkal a druhú žmolil(?) medzi prstami. Nepáčilo sa mi že je oblečený a tak som chytil lem jeho trička a zaťahal. Pochopil, a tak zdvihol ruky. Vyzliekol som mu ho a naznačil mu aby si ľahol. Presunul som sa k jeho rifliam a okolo ich lemu  som pokladal pár bozkov a sem tam aj nasal kožu. Rozopol som ich a stiahol mu ich dole.

















Nie toto sa vážne nedá čítať!























Pohľad tretej osoby

Mladší z dvojice si obkročmo sadol na toho druhého a provokatívne sa začal vrtieť. Pohyboval panvou dopredu-dozadu a pritom prechádzal po hrudi staršieho, ktorý si Jeona tlačil len bližšie a bližšie k sebe. Stiahol si ho nižšie a vášnivo pobozkal.

,,K-Kookie"

,,T-Tae" vzdychali chlapci počas ich vášnivých dotykov. Starší povalil mladšieho pod seba a vyzliekol mu rifle spolu s boxerkami. Bol ohromený. Jeon mal nádherne telo ktoré by ho dokázalo dostať do rozpakov pri akejkoľvek situácii.

,,N-nepozeraj sa na mňa tak"

,,To sa inak nedá. Si skurvene krásny baby." vyslovil Taehyung a do ruky si vzal mladšieho pýchu. Pomaly po nej prešiel rukou a sledoval čo to robí s Jungkookom. Stiskol viečka k sebe a prudko vydýchol.

Po chvíli jemného hladenia, začal Jeonovi pravidelne prechádzať rukou hore dole, až pokiaľ ho neodviedol k vyvrcholeniu.

,,Pripravím si ťa dobre?" Taehyung dal pred mladšieho ústa tri prsty no on ich odmietol. Zobral si jeho ruku a položil si ju na hruď. ,,Chcem to bez prípravy, len rýchlo pretože ťa už potrebujem cítiť v sebe."

,,Ale Kookie-"

,,Povedal som rýchlo Daddy!" po začutí tohto oslovenia Taehyung neváhal ani chvíľu, do ruky si vzal svoje prirodzeni, po ktorom si pár krát prešiel a nasmeroval ho na Kookov vstup. Ešte predtým ho precítene pobozkal a začal doňho vnikať.

,,T-tak úzky!" Vzdychol, keď bol v Jeonovi celý. Čakal, kým si mladší zvykne a bude môcť naplno prirážať. To však netrvalo dlho a Jeon pohol panvou do predu, čím dal Taemu povolenie sa hýbať. Ten neváhal ani chvíľu a začal jemne prirážať, až pokým si nenašli tempo, ktoré obom vyhovovalo.
Miestnosťou sa ozývali výkriky a vzdychy slasti, mlaskavé zvuky bozkov a zvuky dotykov kože o kožu. Chlapci si užívali každú jednu chvíľu čo boli spolu a bolo len na nich, ako blízko.

So spoločným výkrikom mien sa urobili a ťažko vydýchavali práve prežitý orgazmus.
,,Bol si úžasný." zašepkal vyčerpane starší Kookiemu do uška. ,,Ty tiež, milujem ťa. Moc..." usmiali sa na seba a pobozkali.
,,Aj ja teba zajko."












KONIEC













——————————
Toto bola posledná kapitola z tejto fanfikcie, už bude len epilóg kde sa Vám aj poďakujem❤️

Jop a aby som nezabudla! Toto bol môj prvý smut čiže to tak aj vyzerá😂 je to príšerne a hanbím sa😂

Celebrity crushWhere stories live. Discover now