52.

1.5K 89 19
                                    

Ráno ma prebudil zvuk budíka. Vypol som ho a v posteli sa ponaťahoval. Keď som uvidel vedľa seba prázdne miesto, pichlo ma pri srdci. Bolo mi veľmi ľúto ako sa ku mne choval.
Obul som si teplé papuče gaštanovej farby a lenivým krokom sa dostal do kúpeľne. Pri pohľade do zrkadla mi bolo do plaču. Na pravom líci sa rysoval odtalčok Jaeho ruky, pod očami som mal kruhy ako by som ani nespal a krk? Radšej nekomentujem. Povzdychol som si a umyl si zuby spolu s tvárou. Zo skrinky som si vytiahol korektor a snažil sa zakryť aspoň niečo.

Obliekol som si rolák a čierne džínsy a do ruky si zobral rýchlo jablko. Pre tento krát som sa rozhodol ísť pešo a tak som schmatol kľúče od bytu a zo zamknutím sa vydal do práce.



,,Jungkook počkaj, niečo tu máš, ty nemehlo," pribehol ku mne Jin a s vreckovkou mi zotrel pravé líce, kde som pravdepodobne mal niečo od varenia.
Jin sa zamračil a pokračoval v zotieraní no tento krát pritlačil. ,,Počkaj, čo je toto?" Až teraz, keď som ucítil bolesť pri pritlačení som si uvedomil že na tomto líci mi včera pristála facka. Rýchlo som sa od Jina odtiahol, ,,T-to nič nie je nechaj t-tak," a utekal do 'šatni'. Z ruksaku som vytiahol korektor a pri malom zrkadle si začal odtlačok rýchlo zatierať.
Jin bol rýchlejší ako ja a našiel ma skôr, než som si ho stihol dostatočne zakryť. Prišiel ku mne, vytrhol mi z ruky korektor a moju tvar natočil na tú jeho. Z jeho pohľadu bolo vycítiť že je nahnevaný no keď započul ako som sykol od bolesti pretože mi na 'ranu' omylom zatlačil, sa jeho pohľad zmenil na ľútostivý.

Presunuli sme sa si sadnúť na stoličky kde mi začal korektor jemne zotierať, ,,Kto ti to spravil, Jungkookie?". Mlčal som, nechcel som mu povedať že ma zbil Jae i keď mu to bude asi jasné. ,,Kook, pozri sa na mňa," zdvihol mi hlavu a pozrel sa mi do očí, ,,ak sa ti čokoľvek stane, alebo ti ktokoľvek ublíži, som tu pre teba, pomôžem ti tak veľmi ako len budem môcť, dobre?" slabo som prikývol a počúval čo hovorí ďalej. ,,Bol to Jae však?" nič som nehovoril len som sklopil pohľad a začal sa hrať s prstami ktoré som mal položené v mojom lone. ,,Prečo to spravil?" len som mykol ramenami, nechcelo sa mi rozoberať čo sa stalo, že ma skoro znásilnil. ,,Nech už sa stalo čokoľvek, nenechaj si ubližovať Jungkookie, možno Jae nie je tak dobrý ako si myslíš, možno mal...Tae naozaj pravdu."

,,Jinie ďakujem ti v-veľmi že sa o mňa staráš ale mali by sme sa vrátiť do práce. J-ja T-Taeho rozoberať nechcem" už som sa chcel postaviť no Jin ma posadil naspäť a so slovami že budem sedieť a prinesie mi na to ľad odišiel.

A tak som celý deň len sedel alebo sa prechádzal po kuchyni s ľadom priloženým na líci a kontroloval či chalani robia svoju prácu správne.

Všetko bolo fajn, pokiaľ neprišiel čas ísť domov.

Celebrity crushWhere stories live. Discover now