3.🦋

2.2K 116 27
                                    

,,H-hobi hyung, č-čo to r-robíš?" opýtal som sa ho celý zarazený.

,,Nič čo by som robil?" zasmial sa a dal mi pusu na líce. ,,Môžeš ísť do sprchy, ja som bol, chcel som len vedieť ako zareaguješ" šibalsky sa usmial a odišiel z izby.
Len som prekrútil očami, zobral si čisté spodné prádlo a išiel do kúpeľni. Vliezol som do sprchy a začal si užívať kvapky vlažnej vody, dopadajúce na moje telo. Na hubku som si vytlačil môj obľúbený vanilkový sprchový gél a poriadne si umyl telo, potom vlasy šampónom a všetko zo seba zmyl. Vysušil som sa a navliekol čisté boxerky. V izbe som uterák, ktorým som si sušil vlasy prehodil cez posteľ a zo skrini som vybral čierne úzke roztrhané rifle, biele tričko a veľkú zelenú bomberu. Vyfenoval som si vlasy tak aby som mal kučery, pár nedokonalostí zakryl korektorom a išiel do kuchyne kde pravdepodobne Hobi pripravoval raňajky.

,,Hmmm~, čo to bude?" spýtal som sa omámený vôňou tej božskej veci.

,,Palacinky, tak, ako máš rád"

,,Môj bože hyung si úžasný," zasmial som sa a dal mu pusu na líce. Áno, občas si dáme pusu na líce, ale to len úplne kamarátsky.

,,Choď si sadnúť, ja ti ich prinesiem."

~

,,Ďakujem, teraz si myslím že prasknem, boli úžasné."

,,No ale teraz šup-šup už musíme vyraziť, lebo inak meškáme."

——————————
Strašne veľa nepodstatných veci tam píšem a veľmi to opisujem😂🙏🏼 Asi mám blok zo školy keď robím opis alebo take tie hovadiny😂🤦🏼‍♀️

Tori🌸✨

Celebrity crushWhere stories live. Discover now