36.

1.5K 102 6
                                    

,,Ľudia, som Vám neskutočne vďačný že ste dnes prišli. Som rád že som s vami mohol stráviť úžasný večer, plný zábavy, šťastia možno sem-tam aj smútku. Ďakujem že ste ma tu takto podporovali, ste najlepší fanúšici. Veľmi si vás vážim. Na koniec by som chcel ešte veľmi poďakovať môjmu manažérovi za pomoc pri pesničkách a hlavne môjmu dlhoročnému kamarátovi a kolegovi ktorý mi taktiež veľmi pomohol, podieľal sa na tom aby tento koncer prebiehal bez problémov a aby všetko bolo na jednotku. Preto prosím prídi sem, nech môžu fanúšici vidieť túto dobrú dušu." Všetci naokolo sa opäť postavili a roztlieskali. Na pódium prichádzala osoba ktorej ešte nebolo vidieť do tváre a tak nikto nevedel kto to je.



,,Moji najdrahší, toto je Taehyung!"

To meno sa mi v ušiach ozvalo snáď 200 krát. Stratil som balanc a padol rovno do stoličky. Tak ja ho nikde nestretnem rok ale on musí prísť práve sem. Sem, keď som si chcel užiť koncer s kamarátmi.
Hneď ako si ma Jin a Hobi všimli sklonili sa pri mňa a podali mi vodu, ktorú som s radosťou prijal.
Po ako takom ukľudnení sme sa všetci posadili a sledovali čo sa ešte bude diať na javisku. Keď som sa tam pozrel ja, môj pohľad sa stretol s tým jeho. Chvíľku zostal zarazene stáť ale radšej uhol pohľadom.

,,Zravím, pekný večer všetkým čo ste tu. Som rád že som si dnes mohol vypočuť tento koncer a zároveň sa aj podieľať na jeho uskutočnení. Veľmi mi na tom záležalo keďže moje koncerty už nejakú dobu nie sú ono, tak som chcel aby ste si užili aspoň tento.
Viete, nehovorím to často ale moje koncerty už nie sú take ako predtým s jedného prostého dôvodu," znova sa pozrel na mňa, no tento raz očný kontakt neprerušil. ,,Chýba mi veľmi jedna osoba, osoba ktorú milujem. Kvôli nej moje koncerty nie sú ono. Chýba tomu tá predstava že som šťastný. Šťastný po boku tej osoby. Všetku moju energiu a čas som vynaložil do tohto koncertu a myslím že stál za to. Ľúbim vás a ďakujem!" po tom čo povedal sa mi nahrnuli slzy do očí. Myslel som si že zabudnem, že si nájdem niekoho iného a moja budúcnosť bude iná ale on sa len tak zrazu zjaví a znova je všetko v riti.

—————————————

Hah to čo vravel Tae sa sem vôbec nehodilo. Teda akože nesúvisí to s tým koncertom ale čoo uz😂😂🙏🏼

Peknú nedeľu❤️

Celebrity crushWhere stories live. Discover now