46.

1.5K 95 1
                                    

,,Omg tak to bolo úžasne?"

,,Chcem pokračovanie!"

,,Upný strop!" prekrikovali sa chalani keď sme vychádzali zo sály. Boli sme na komédii a musím uznať bola vážne super ale ako sa mi stal ten incident tak som bol nepokojný a nesledoval ju.

,,Hej Kook, halooo," kýval mi pred očami Hobi.

,,Čo je s tebou? Si nejaký... tichý"

,,Č-čo? Nie nič sa nedeje som v poriadku. Len rýchlo poďme domov pretože začína pršať." povedal som a dal sa do rýchleho kroku s chalanmi ja sebou.

~

,,Okey chalani, diki za dnešný deň ale ja už pôj-" nestihol Tae dokončiť vetu a Namjoon mu skočil do reči. ,,Nikam nejdeš, takto neskoro ťa nepustíme a žiadneho šoféra otravovať nebudeš. Pooď spravíme si párty!"

,,Ale-"

,,Žiadne ale!"

,,Žeby môj Joonie chytil sklony k mamičkovskému správaniu?" zasmial sa Jin a pobozkal ho na ľavé líce.

,,Asi jo ale keď párty tak dobre."

,,Taak nech sa paáči," povedal opitým hlasom Hobi a každému až na mňa a Jina nalial po poháriku. Nechcem moc piť. Neznášam tie ranné bolesti hlavy a všetko okolo toho. No za to chalani boli v naladičke. Teda aspoň tak vyzerali.

,,Čo je Kookie, ty si nedáš? prisadol si tesne vedľa mňa Tae a ruku položil na stehno ktoré začal hladkať. Rukou prechádzal hore-dole a občas zavadil o môj rozkrok.

,,T-tae, len kamaráti." povedal som so skusnutou perou.

,,Len mi nepovedz že sa ti to nepáči," momentálne som mal nevýhodu že všetci ostatný sa tam po sebe plazili a strkali si jazyk do krku.

,,Tae n-notak, nechceš predsa r-rozbiť naše kamarátstvo."

,,Jediné čo teraz chcem si ty," zašepkal mi do ucha a skúsol ho. Zachvel som sa pod tým ale stále som chcel aby to nezašlo až príliš ďaleko.

,,Prestaň, zajtra toho budeš ľutovať."

,,Vieš čo, máš pravdu, radšej ťa ošukám keď budem triezvy aby som si to pamätal." povedal a ja som sa naňho pozrel vystrašeným pohľadom. On sa len začal smiať, ruku zo stehna stiahol k sebe a poodsadol si. Nahodil som nechápavý výraz a čakal čo z neho vypadne.

,,Chalani, podarilo sa!" prehlásil a všetci sa začali nahlas smiať.

,,Čo sa tu sakra deje?!"

,,K-kookie, my sme s-si chceli z tebe vy-vystreliť že ako by si na to r-reagoval" povedal pomedzi smiech Jin a znova sa chytil sa brucho.
,,Očividne si sa vystrašiiiil~"

,,Ha ha ha veľmi smiešne"

,,Notaaak Kookie, však to nič zlé nebolo"

,,Že nebolo?! Však to vyzeralo že ma chceš znás-mnn~!" začal som hysterčiť ale Tae ma umlčil jeho perami.

Očividne pod vplyvom neboli...

Celebrity crushWhere stories live. Discover now