42.

1.5K 98 17
                                    

<Time skip; o dva dni neskôr>

Ráno ma prebudilo silné búšenie na dvere. S
tažkosťou som sa postavil a došulbal som sa do predsiene. Keď som odomkol a otvoril vrhol sa mi do náruče uplakaný Jimin. Netušil som čo sa stalo a tak som len zavrel dvere, zobral si ho na ruky a preniesol do obývačky na gauč. Jemne som ho hladkal vo vlasoch až do vtedy kým neprestane až tak vzlykať. Po chvíľke sa upokojil a aj som sa ho spýtal čo sa deje.

,,N-no vieš ako sme sa s Hobim v poslednej dobe tak v-viac hádali? No tak on sa s-so mnou dnes r-roz-išiel." No a je to tu. Znova sa rozvzlykal.

,,Ako to? Prečo?"

,,No jaa, keď som ho nooo.. Uspokojoval tak pri tom noo, vrchole nezavzdychal moje meno," pri tejto vete Jimin sčervenal paradajka.

,,No a čo je na to zle keď nie no ty vieš.."

,,No, však to, ono to je zlé preto lebo on nezavzdychal moje meno ale Yoongiho! Chápeš to, on si predstavoval Giho namiesto mňa!" Teraz začal Jimin viac hysterčíť než plakať. Nevedel som čo mu mám na to povedať a keď si to všimol tak pokračoval.

,,Ja som potom naňho nakričal že ako si to predstavuje a-a on mi l-len vynadal že už ho to s-so mnou nebaví. Že ho ne-neviem uspokojiť a ž-že som nanič."

Celebrity crushWhere stories live. Discover now