39.

1.5K 93 17
                                    

Je utorok ráno a ja sa chytám po troch dňoch do práce. Dnes tam ideme všetci skôr pretože máme ten 'konkurz'. Mám obavy že nikto nebude podľa našich predstáv alebo nebude splňovať podmienky.

Už oblečený a obutý zamknem dvere od domu a vydám sa k chalanom ktorý stoja už pri mojej bráne.

,,Dobré ránko" pozdravil som s úsmevom.

,,Ale dobré dobré, dnes nejaká fajna náladička nemyslíš?" rypol si Hobi.

,,Prestaň lebo ma hneď prejde," povedal som s vážnym tónom v hlase a sadol si do auta. Chalani nastúpili tiež a ja som mohol naštartovať a vyraziť.

,,Dnes je ten konkurz?"

,,Áno Jiminie, ty s Hobim pripravíte stoly tak aby sme si tam sadli všetci štyria a vždy jeden oproti, ja s Jinom pripravíme dnešný jedálny lístok a potom sa pustime do vyberania."

~

,,Uh okey, je to zložité. Podľa mňa na toho kuchára by bol dobrý ten nižší blondiak, alebo ten nemec, ten hnedovlasý" s chalanmi sme sa dohadovali po záverečnej že koho berieme. Bolo tu naozaj veľa ľudí ale vyberať sa veľmi nedalo.

,,P-podľa mňa ten b-blondiak," zakoktal cely červený Jimin. Videl som ako Hobi nastavil zarazený výraz. Žeby Chima Hobi už omrzel? To snáď nie..

,,Tiež si myslím, podľa mňa by sme si nemali púšťať nikoho z inej krajiny. Bolo by lepšie ak by to bol ten blondiak, je z Kórei takže pozná lepšie naše jedlá."

,,A ty Hobi? Ktorý podľa teba?"

,,Je mi to jedno" odpovedal podráždene. Jimin sa naňho hneď otočil a chcel mu dať pusu ale Hobi sa odtiahol. Chim sa len smutne posadil naspäť a sklopil hlavu.

,,Tak rozhodnuté, nový kuchár je ten blondiak, hneď zajtra mu zavolám že dostal to miesto. No a ešte ten čašník. Ako nehnevajte sa ale podľa mňa boli všetci neschopný. Buď nevedeli aké druhý kávy existujú alebo boli taký že by sa potkli aj na rovnej zemi."

,,Úplne súhlasím, boli strašný."

,,Tiež s-si myslím"

,,Ja by som sa mohol opýtať Joonieho, on pracoval v kaviarni a docela mu to šlo. Inú možnosť asi nemáme."

,,Tak okey, nech vo štvrtok príde, podpíše zmluvu a bude," povedal som nadšene a postavil sa zo stoličky. S chalanmi sme ešte upratali a vydali sa domov.

Celebrity crushWhere stories live. Discover now