63.

1.3K 86 1
                                    

,,Vieš nám sakra vysvetliť, prečo je pred našim domom toľko ľudí a prečo do piče je tam ochran-." s Taem sme sa od seba odtrhli a pozreli sme sa na našich narušiteľov.

,,Aha. Asi už máme dôvod." zasmial sa Jimin a spolu s ostatnými si išli okolo nás sadnúť.

,,Chceme počuť vysvetlenie." Prehlásil rozhorúčený Jin a usadil sa na Joonovom lone.

,,Takže teraz ste spolu?"

,,Áno sme, pokiaľ ma teda Jungkookie neodmietne znova." všetci sme sa zasmiali a vspomenuli si na tú nie moc radostnú chvíľu.

,,Nie Tae, neodmietnem. Nechcem znova prísť o niekoho výnimočného v mojim živote."

,,Takže sa staneš mojim priateľom?" opýtal sa ma s iskričkam v očiach.

,,Áno zlato." usmial som sa a pobozkal ho.

,,Awww vy ste taký zlatííí." zapišťal Jimin a vlepil svojim dvom priateľom pusy na líčka. Obaja sa zasmiali nad roztomilosťou svojho miláčika a spoločne si všetci traja vymenili bozky.

,,Vy ste tiež moc sladkí." uchechtol som sa a pritúlil sa viac k Taemu. Obmotal mi ruky okolo pása a nos zaboril do mojich vlasov.

,,Ach vy cukoušci. Nerád Vám všetkým kazím túto nádhernú chvíľu ale čo keby sme si spoločne pozreli nejaký romantický film?"navrhol Jin a už aj sa postavil z Namjoona. Chcel ísť pravdepodobne pre ovládače no zakopol o Joonovu nohu a tak sa takmer skácal k zemi. Jeho priateľ ho pohotovo chytil a poplácal po zadku. ,,Opatrne prdelka lebo si ublížiš." Jin sčervenal a všetci sme vybuchli do smiechu.

Celebrity crushWhere stories live. Discover now