57.

1.4K 91 22
                                    

,,Vážne musíš ísť?" povzdychol si Kook a spravil psie oči. ,,Áno musím, ideme natáčať nejaké časti z klipu čiže tam nesmiem chýbať," povzdychol si, ,,budeš mi chýbať ale budem sa snažiť prísť čo najskôr. Hlavne mi neodchádzaj prosím," usmial sa a vlepil mi rýchli bozk na pery, na čo som len sčervenal a schoval si tvár do dlaní.

,,Jungkookie, si zlatý keď sa červenáš," dal mi dole ruky z tváre a dal mi pusinku na líce, ,,najradšej by som bol s tebou a pusinkoval ťa stále ale vážne musím ísť...Ahoj, ľúbim ťa."

,,Ahoj TaeTae." zavrel som za ním dvere o ktoré som sa následne oprel. Vydýchol som a zamyslel sa. Tak rád by som mu povedal že ho tiež ľúbim ale chcem počkať... Nechcem nič unáhliť, všetko má svoj čas.

  Me: Taehyungie? Zabudol som, mohli by sem prísť chalani, prosiiim.

TaeTae: Áno, samozrejme, Kookie.

Me: Ďakujem, mám ťa rád. ^^

Natešene som sa usmial a ihneď som už vytáčal číslo na Hobiho.

,,Čauko, prídete prosím k Taemu za mnou?"

,,Hm, a-áno počkaj chvíľu~."

,,..."

,,P-prídeme za desať m-minút."

,,Dobre ahoj."

,,Ča-ahh~"

Okey, tak toto bolo divné. To som počuť nemusel... Uchechtol som sa sám pre seba zavolal ešte Jinovi. Zľakol sa kvôli tomu že som u Taeho ale napokon sa rozhodol prísť a ja mám možnosť mu všetko vysvetliť.


,,No vrav. Prečo sme tu?"

,,Jin ukľudni sa... Ste tu najmä preto, lebo som nechcel byť sám, ale taktiež Vám všetko chcem vysvetliť."



,,Takže vy ste teraz spolu?"opýtal sa uvedený Jimin, sediac medzi Yoongim a Hobim. Spomínal som už to že sú spolu neskutočne zlatí? Lebo ak nie urobil som chybu... ,,Sme spolu, teda pokiaľ to tak bude chcieť Kookie tiež." do miestnosti vošiel Tae, stále obutý a oblečený v kabáte. Postavil som sa z kresla a otočil sa naňho. Už už som sa chystal niečo povedať, no on ma prerušil.

,,Kookie," vydýchol a prešiel ku mne. Do svojich rúk si vzal tie moje a stisol ich v dlaniach. Zahľadel sa mi do očí a pokračoval, ,,Spravíš ma ešte šťastnejším a staneš sa mojim priateľom?"

Celebrity crushWhere stories live. Discover now