14.🌌

1.9K 107 28
                                    

Pohľad Jungkooka

Potulovali sme sa nočnými ulicami Busanu. Sem tam sme prehodili pár slov ale inak sme kráčali v príjemnom tichu.

,,Prepáčte ak to je nejaká nevhodná otázka ale vy dvaja.. no~ ste spolu?" prelomil ticho sivovlások. Znel trochu skleslo keď sa to pýtal.

,,Pfff, to určite," Hobi sa začal smiať a ja som len prekrútil očami.

,,Sme len najlepší kamaráti, poznáme sa od detstva, sme si skoro ako bratia," po mojej vete  Tae zdvihol hlavu ktorú mal doteraz sklopenú a usmial sa.

,,A navyše Kookie nie je gay," po tejto vete som zčervenal a zpražil Hoseoka naštvaným pohľadom.

,,H-Hoseok nechaj to, koľko krát som ti povedal že mi nezáleží na pohlaví len nech sa proste ľúbime," uviedol som na správnu mieru.

,,A-aha."

Tae mi prišiel nejaký taký skleslý po tomto. Chcel by som vedieť čo sa mu teraz honí (xd😂) hlavou.

,, A ty? Ako to máš so vzťahmi, orientáciou?"

,,Hoseok prestaň, je to nevhod-"

,,Nie to je v poriadku, no ja to mám teraz nejak zvláštne. Bývalú priateľku som opustil lebo ma chcela len pre peniaze a sex, ten aj tak mávala s ďalšími. No a teraz? Mám priateľa ale ani to nie je nejaké ružové. Netrávi so mnou veľa času, stále je len v práci a dlhšie nič nebolo. Určite ma podvádza. Mal by byť k-koniec. Ja len proste ne-nechápem prečo nemôžem nájsť niekoho k-kto by ma miloval, že by proste so mnou nebol kvôli p-peniazom ale boli by sme spolu naozaj šťas-šťastní." zavzlykal Tae. Na jednej strane som bol sklamaný že má priateľa ale na druhej strane som bol aj tak trochu rád že by sa s ním chcel rozísť. Viem, som možno škodoradostný ale chcem pre Taeho len to najlepšie. Chcem aby mu bolo dané čo najviac lásky. Chcem aby bol šťastný a vedel že je pri ňom niekto kto ho za každú cenu podrží, bude pri ňom stať v dobrom aj zlom. A chcem aby ten niekto som bol ja.
Prišiel som k Taemu a vtiahol si ho do pevného objatia. Jemne som ho hladkal po chrbáte a šepkal do ucha upokojujúce slová. Po chvíľke sa ukľludnil a ja som počul jeho pravidelný tlkot srdca a jemné oddychovanie. Podľa toho som usúdil že zaspal a tak som si ho zobral do náručia.

,,Hobi, pod'. Nevieme kde má hotel tak ho zoberieme ku mne domov. Zajtra ráno ho odveziem tam a bude. Už ho budiť nechcem."

——————————

Trošku dlhší diel (447 slov) ale pomaly sa nám začne rozbiehať Vkook.😌
No vôbec to nie je podľa mojich predstav😂 Tae by mal byt Top lenže tuna sa dako zložil a Kookie sa musel zahrať na frajera😂
Love you all💗✨

Celebrity crushWhere stories live. Discover now