Capitolul 10

184 21 0
                                    

M-am săturat. De ce a trebuit să vin aici? De ce sunt împinsă în concursul ăsta stupid?! De ce nu pot să plec chiar acum?
Din cauza lui. Sasuke Uchiha. Vreau așa de mult să te pocnesc! Uneori vreau să te ascult,pentru că ochi tăi, la prima vedere, inexpresivi, îmi spun așa de multe mie. Despre ura pe care o porți înăuntrul tău. Totuși mă închid în mine și mă tem să te înțeleg. Mi-e frică de răspunsuri, deși le caut atât de mult. Da. Sunt o lașă. Mă ascund după toată lumea și mi-e frică de adevăr. Totuși, lovește-mă cu adevărul, dar nu îmi spune minciuna.
Ce ar trebui să fac? M-am săturat de singurătate. Mi-e dor de Konoha. De toată lumea.
De acea te urăsc Sasuke Uchiha. Ai pus o piedică în lumea mea. Iar acum, eu încă încerc să trec de zidul acesta mare ce mă oprește.
Vreau să te omor. Ba nu. Nu vreau. Vreau să nu te mai văd în viața mea. Ba nu. Vreau să devenim prieteni. Vreau să te văd cum suferi. Sau cum zâmbești?
Mi-ai dat toată lumea peste cap. Nu știu cum să acționez. Mi-e dor de sfaturile lui Tsunade-sama. Mi-e dor de echipa 7. Kakashi-sensei, Naruto și Sai.
De ce din cauza lui parcă ați ieșit din peisaj?
Spune-mi Sasuke. De ce tu? De ce eu? De ce noi? Nu te plac. Știu sigur. Dar nici nu te urăsc. Dar mi-aș dori să te pot urî. Asta mi-ar ușura cu mult munca. Dar, de dragul aparentelor, o să te urăsc acum. Nu te cunosc. Știu doar un singur lucru despre tine:
Vrei să te răzbuni. Dar pe cine?
       Mintea lui Haruno Sakura

OK. Ăsta a fost un episod special. De aceea e așa scurt.
Bye!

Răzbunarea Sakurei [În Curs De Corectare] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum