Capitolul 8

201 21 0
                                    

Sakura pași în față, așteptând să vadă cine e adversara ei. Mai păși o fată în fața. Avea părul șaten. Și era îmbrăcată în haine de shinobi. Ochii ei, albi cu tente de gri străpungeau pe toată lumea. Era cam de aceeași vârstă ca ea, poate un pic mai mică.
Sakura se strâmbă. Se mai uită o dată la Sasuke și îl blestemă în gând. Să obligi fete să se lupte între ele pentru satisfacția personală?! Sakura s-a apropiat de ea și a început să îi ureze noroc și un meci bun, dar ea o întrerupse.
-Nu ți-l las ție pe Sasuke-sama.
Sakura ridică sprâncenele deranjată.
-Poți să mi-l iei cu vârf și-ndesat. Dar când vine vorba de răzbunare... Nu il las nimănui.
Fata făcu ochii mari și se încruntă.
-Atunci o să te distrug.
Sakura râse.
-Mult noroc, atunci. Te-aș fi lăsat eu să mă distrugi, dar m-a prezentat ca reprezentanta Konohai și nu vreau să creadă ei ca Konoha e slaba. Și pe lângă asta, am de răzbunat pe cineva, deci trebuie să scap de aici.
Simțiți și voi ura din cele două, dar hai să aflăm cine va câștiga mai degrabă. Vă invit să mergeți spre centrul arenei, și celelalte jucătoare să se ducă în balcon, alături de Uchiha. Deci, să înceapă!!
Sakura merse în față spre centrul arenei. Dar înainte ca să apuce și adversara ei să ajungă își scoase bandana ei roșie cu simbolul Konohăi și și-o prinse la spate. Dintr-o dată se simți mai bine. O să lupte pentru Konoha astăzi.
Să înceapă!!!!
Sakura se puse într-o poziție de luptă. Și Linn la fel. Murmurul mulțimii începea să se piardă. Toată lumea era atentă.
-Ești gata? i întreabă Linn.
-Niciodată nu am fost mai pregătită.
Și încep.
Ea așteaptă cu o mână ridicată în față ca Sakura să facă primul pas.
Sakura începu să-și înșiruie slăbiciunile clanului Hyuga.
Nu trebuie să folosesc prea mult taijutsu, i-aș da șansa să îmi lovească punctele de chakra. Asta e dezavantajul meu.
Oftă. Va fi un meci dificil.
Totuși o să câștige. Pentru mama ei. Nu avea aproape deloc tehnici de depărtare. Oftă. Meciul începea. Se repezi la Linn și îi dădu o lovitură cu toată puterea ei.

                            ***
Fata asta era incredibilă. Nu îi dădea nici o secundă fetei din Hyuga să reacționeze. Puterea ei sfarama pământul de pe arenă. Distrugea arena efectiv. Spectatorii nu au fost niciodată atât de liniștiți. Sasuke se uita mândru de sine. Și el a avut probleme contra ei. Iar ea... Acum demonstra care e puterea răzbunării. O încuraja cu privirea.
Haide, fă-o, aratăle că  nu depinzi de ei!
Dar apoi își aminti că dacă ea va câștiga ea va deveni VU. Viitoarea Uchiha. Oftă. Mai bine decât celelalte candidate. Când se gândea la Karin Uzumaki îi venea să se strâmbe. Fata aceea era înnebunită după el. Familiile lor încă de mici au vrut să facă un aranjament politic cu clanul Uzumaki. Era decis. Dar, după ce Itachi a renunțat la onoarea de a fi liderul Uchiha, povara a venit pe umerii lui Sasuke. Și aranjamentul a fost dat afară din discuție. Deoarece clanul Uchiha avea nevoie de moștenitori puternici. Sau cel puțin ramura principală.
Spera în inima lui să câștige Sakura, pentru că știa că ea ar fi evadat și și-ar fi continuat răzbunarea. Dar cu Karin nu mai avea scăpare. Fata din Hyuga era pe jos, epuizată și uimită. Iar Sakura stătea lângă ea, ce-i drept gâfâind, dar dreaptă și fermă. Apoi s-a îndreptat spre mulțime și a ridicat mana dreaptă în aer. Acolo era o banană roșie cu semnul Konohei. O frunză. Toată mulțimea a izbucnit în urale, iar Sasuke zâmbi.
Incredibil! Nu-mi vine să cred! Nici nu a lăsat-o să riposteze!Sakura Haruno merge mai departe! Linn Hyuga pleacă! Acum să vedem următorii candidați... Oh, nu credeam... Karin Uzumaki!!!! Contra....
Ah, chiar. Va fi interesant... Temari, sora Kazekagelui actual, și fica fostului! Să-i dăm drumul!
Sasuke tresări. Karin se luptă cu sora Kazekagelui? Nu va fi frumos.
În fața merse o fată cu 4 cozi prinse la spate și un evantai uriaș. Karin, cu parul ei roșu ca flăcările, specifice clanului Uzumaki, merse și ea în față, dar nu înainte să îl caute cu privirea pe Sasuke și să-i facă cu ochiul.
Sasuke se prefăcu că nu observă și se uită la Sakura. Era luată cu forța din arenă. Și aceasta părea că îi strigă ceva sorei Kazekagelui. Iar aceasta zâmbea. Se cunoșteau?

Răzbunarea Sakurei [În Curs De Corectare] Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt