Extra: Veszélyben a természetfeletti

1.9K 87 7
                                    

17 év telt el a kisebbik gyermekem születése óta. A Talia Hale Akadémia gondmentesen működik. Több száz gyerek jár hozzánk. De nemcsak hozzánk. A mystic fallsi Salvatore Iskola és a new orleansi Mikaelson Akadémia is sikeresen működik. Immár 17 éve vagyok az iskola igazgatója. Voltak nehézségek, de mindent megoldottunk. Cora és Derek a vérfarkasokat oktatta. Mindent megtanítottak nekik, amit tudniuk kell a farkasságról az önuralomtól kezdve a vérfarkasok történelméig. Damon egyetlen felnőtt immár exvámpírként Beacon Hillsben vállalta a vámpírok oktatását. Anya és én pedig minden varázsigét, bűbájt megtanítottunk az iskola boszorkányainak. Igyekszünk átadni a tudásunkat, hogy később a diákok is átadhassák az utódaiknak.

- El kéne beszélgetned az egyik diákkal - lépett be az igazgatói irodába anya egy mosoly kíséretében

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- El kéne beszélgetned az egyik diákkal - lépett be az igazgatói irodába anya egy mosoly kíséretében

- Kivel? - kérdeztem

- Tyler Hale-lel - vigyorgott Sóhajtva forgattam meg a szemeimet.

- Mit csinált? - kérdeztem beletörődve

- A farkas erejét használva felöklelte az egyik csapattársát a kosáredzésen. A srácnak eltört a kulccsontja. Boszorkány volt. - tette hozzá mielőtt megkérdeztem volna, hogy miért nem gyógyult még meg ha vámpír vagy vérfarkas.

- Alig várom - forgattam a szemeimet

10 perccel később valóban belépett az említett diák. Hanyagul vetette le magát a velem szemben lévő székre és unottan nézett rám.

- Tudod miért vagy itt? - kérdeztem

- Ja - tette fel a lábát az asztalra - Zavarjuk ezt le anya, mert randim lesz.

- Először is: azonnal vedd le a lábadat az asztalomról, másodszor: itt én most nem az anyád vagyok. A helyes megszólításom az igazgatónő. Ami pedig a randidat illeti: tudom, hogy Claudiával találkozol. Hidd el meg fogja érteni, ha késel. Sőt! Azt is ha nem mész el, mert elzáráson leszel.

- Ezt nem teheted - ugrott fel

- Én vagyok ennek az iskolának az igazgatója, így azt teszek, amit akarok Mr. Hale. Ülj vissza! - emeltem meg a hangom

 Ülj vissza! - emeltem meg a hangom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A boszorkány és a vérfarkas 3 - Az Alfák AlfájaWhere stories live. Discover now