17. rész

2K 100 9
                                    

Cora szemszöge

Az út során Emily többször is rosszul lett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Az út során Emily többször is rosszul lett. Elájult vagy üvöltött a fájdalomtól, de soha nem tudta megmondani, hogy mije fáj. Az arca holtsápadt és annyira gyenge, hogy szerintem lábra is alig tud állni. Két kocsival megyünk Beacon Hillsbe. Az egyikben én vagyok Damon-nel, Chrisszel és Emily-vel, míg a másikban Stefan és Caroline ül. Szinte félek Derek elé állni. Csak egy szimpla látogatásnak indult és most úgy tűnik Emily haldoklik.

Mikor a házhoz értünk Emily magánál volt, de az apja segítségére volt szüksége, hogy egyáltalán megálljon a lábán. A házban az egész falka ott volt. Em mesélte, hogy újabban állandóan itt vannak.

- Látjátok! - mondta erőtlenül Emily - Itt az új testőrségem! - mutatott ránk

- Mi történt? - lépett hozzánk Derek és átvette Emily-t Christől

- Nem tudjuk - felelte Damon - Csak megszédült aztán már vérzett az orra, majd hírtelen a földön vergődött üvöltve.

- Jól vagyok - bizonygatta kábán a sógornőm

- Nem vagy jól - lépett hozzá Julia is - Ez valami mágikus dolog lehet. Nem hiszem, hogy a baba miatt van - vizsgálgatta a lányát

- Ezek szerint nem mondtad el nekik? - mondta erőtlenül Em Mi is arra a személyre néztünk, akire ő is. Vagyis a nővéremre.

- Mit kellett volna elmondanod? - fordult Derek is Laura irányába

- Ezt majd később - intette le a nővérem a bátyámat - Előbb segíts neki! Át kell adnod az erődből, hogy jobban legyen.

- Tudom - intette le most Derek Laurát - Corával már csináltam.

- Emlékeztetnélek, hogy akkor elvesztetted az Alfaságodat - mondtam

- Nem kell minden erejét átadnia - mondta Laura - Csak annyit, amitől jobban lesz.

Derek lefektette Em-et a kanapéra és megfogta a kezét. Ám ekkor Emily sikoltozni kezdett, majd vergődni a kanapén. Az orrából, a szájából és a füléből folyott a vér. Ekkor Julia lépett a kanapé mellé és felemelte a kezét.

- Absonom - mondta majd Emily abbahagyta a rángatózást és a teste ernyedten zuhant vissza a kanapéra.

- Mit csináltál vele? - kérdezte Allison

- Altató bűbáj - rántotta meg a vállát Julia - Most már nyugodtabb lesz. Csinálhatod! - érintette meg Derek vállát Derek bólintott és megfogta Em kezét, becsukta a szemét és koncentrált. Néma csendben állva néztük, ahogy a bátyám karján az erek elfeketednek és átáramlik az erő Emily-be. Azonban pár másodperc elteltével Derek majdnem összecsuklott. Isaac azonnal hozzálépett és megérintette a vállát, míg másik kezét Em homlokára tette és ő is segített Dereknek, Nem sokkal később Boyd és Erica is csatlakozott hozzá. Erica a sógornőm vállára, míg Boyd a combjára tette a kezét. Én is csatlakoztam hozzájuk. Én Em másik kezét fogtam meg. Percekkel később Em ébredezni kezdett, mi pedig kimerülten léptünk egyet hátra. Hogy el ne essek, azt Damon akadályozta meg. Egy hálás mosollyal köszöntem meg neki.

A boszorkány és a vérfarkas 3 - Az Alfák AlfájaWhere stories live. Discover now